Na, ezt hívják hazaárulásnak!

2021. augusztus 12. 10:50

Tartok tőle, hogy [a Kormány] azért nem ad pénzt a tó revitalizálására, mert azt várja, hogy néhány év alatt a tó partján álló ingatlanok elértéktelenedjenek.

2021. augusztus 12. 10:50
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Magyarország egyik legféltettebb természeti kincse a Velencei-tó. Jelentős része természetvédelmi terület, védett növény- és madárfajták sokasága él itt, környezete csodálatos és évszázada magyar családok tízezrei töltik itt szabadidejét nyáron. 40 milliárd forintra lenne szükség a Velencei tó megmentéséhez, de az a kormány, amely kéthavonta osztogat szét »műsoron kívül« 100 milliárdokat sportra, egyházakra, kilátókra, a haverok házához vezető utak burkolására, nem talált a bugyellárisban 40 milliárdot ennek a természeti kincsnek a megmentésére.

Én azonban azt sejtem, hogy a maffia kormánynak távlatosabb céljai vannak a Velencei tóval. Tartok tőle, hogy azért nem ad pénzt a tó revitalizálására, mert azt várja, hogy néhány év alatt a tó partján álló ingatlanok elértéktelenedjenek, a maffia-család tagjai fillérekért felvásárolják ezeket, lebontsák és ugyanúgy körbe építsék szállodákkal és lakóparkokkal, ahogyan ezt a Balatonnal teszik. És akkor majd lesz nemcsak 40, hanem 80 milliárd is a revitalizálásra. Hogy közben elpusztul a tó állat- és növényvilága, elmenekülnek a családok, akik évtizedek óta ott élnek, a tó soha többet nem lesz a #keményendolgozókisemberek hétvégi üdülőhelye – a mai kormánynak ez nem számít. NA EZT HÍVJÁK HAZAÁRULÁSNAK!!!!”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. szeptember 18. 06:42
Gőring Mária: Azt hogy ki a hazaáruló én döntöm el.
Box Hill
2021. augusztus 14. 17:25
Családom ingatlanjai pont miattatok értéktelenedett el számunkra. Mert elkommunizáltátok őket.
Timur Link
2021. augusztus 13. 11:16
Én -Vásárhelyivel ellentétben- emlékszem a sok-sok évig tartó vitára a Balaton vízpótlásáról, hiszen a "jó ötlet" még sem volt olyan jó, mert a hozott víz összetétele felborította volna a tó ökoszisztémáját! Addig vitatkoztak rajta, amíg a természet újra fel nem töltötte, sőt túl nem töltötte a Balatont! Mellesleg miért kellene nekem is hozzájárulnom egy természetellenes állapot fenntartásához? Majd a természet elrendezi! talán nem kellett volna beépíteni a környéket egy ilyen alacsony vízállású tóra alapozva. A Bajkál tónál nem kell tartani, hogy kiszárad, de a Velencei tó már veszélyeztetett!
kunfia
2021. augusztus 13. 05:05
Pontos. A CSALÁD éhes,nagyon éhes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!