Mire jó a Szent István-terem?

2021. augusztus 21. 10:13

Szép, szép, olvasom, de minek?

2021. augusztus 21. 10:13
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Mire jó a Szent István terem?

Szép, szép, olvasom, de minek? Mire lehet használni egy ilyen, semmiben lógó dísztermet?

A válasz egyszerű és nyilvánvaló, még ha senki illetékes nem is mondja ki: hogy köré gondoljuk az egész rekonstruált királyi palotát. Nem most, majd, egyszer, akkor is apránként, és talán nem is az egészet – de visszaszerezzük a múltból, amit a történelem elvett tőlünk.

Híve lennék, ha így lenne.”

Fotó: MTI/Komka Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. szeptember 01. 13:23
P.s.: Úgy értem Fletó 2 rendszeres bérlmálkozása közötti időbe'....
syphax
2021. szeptember 01. 13:21
"..Mire jó a Szent István-terem?.." MIRE??? Itt baszhat majd --az asztal tetejin--Dobreva min. elnök pitsa meg gyurcsányifletó nagyúr. Ha megválaszcsák üket 2022-ben. karátsonyi meg maj' tarcsa a gyertyá-kat.....
Joe1954
2021. augusztus 22. 08:36
Nagyon szép a Szent István terem. Még szebb lenne ha a Várkapitányság tisztességgel elszámolna az egyik kivitelezővel. Jelenleg a cégnek kb. 140 milliós a vesztesége! A Várkapitányság a füle botját sem mozdítja a korrekt elszámolás tekintetében.
kishegyi
2021. augusztus 22. 08:27
"A Szent István-terem, sajnos, nem ilyen. Az nem létezik már." "...Abban van a vita, hogy utána arra használjuk, amire kell: múzeumnak, turizmusnak, kultúrának, vagy pedig arra, hogy politikusok dolgozzanak, vagy ami még rosszabb, pózoljanak benne." Ja, ez a gond vele, ugye, hogy majd "azorbán" szabadon pózolhat benne.. akkor értjük már. Istenem, segíts! "Már nincsen"- írja ön. Meg kellene nézni, hogy miért is? Nem a háborús tűzvész miatt semmisült meg teljesen: https://pestbuda.hu/cikk/20210820_zsenik_voltak_a_kiralyi_palota_epiteszei_allitja_a_szent_istvan_terem_ujratervezoje (Hozzászólásom T.Péter kommentjére)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!