Mindegy, vannak-e melegek a Fideszben, a homofób törvényekkel nem ez a baj

2021. augusztus 17. 10:56

Az LMBT-mozgalom arról szól, hogy emberek ne kerüljenek hátrányba.

2021. augusztus 17. 10:56
null
Tarnay Kristóf Ábel
Azonnali.hu

„Melegként homofób törvényeket hozni nem álszentség, mert gyűlölködni nem szent dolog. Azt, hogy a Fidesz hazudik, tudjuk anélkül is, hogy elkezdenénk pletykákat terjeszteni Orbán Viktor családtagjairól.

Alapvetően senkinek nem érdekes a szexuális orientációja, leszámítva azt az esetet, ha randizol vele. Az LMBT-mozgalom a közhiedelmű tévedéssel szemben nem önmagában egyének szexualitásáról szól, hanem arról, hogy emberek ne kerüljenek hátrányba – például a házasság és más törvények terén – a szexuális orientációjuk miatt, ennyi.

Ha valamelyik jogkorlátozásokon kéjelgő, szabadságellenes politikus holnap a Pepsi-rajongókat diszkriminálná a Coca-Cola-fogyasztók javára, hirtelen közüggyé válna az is, ki milyen kólát szeret, de pusztán emiatt. A melegséget tehát ilyen értelemben az állam tette közüggyé, nem az erre reagáló civilek, és ha azt szeretné, hogy a melegség újra magánüggyé válhasson, törölje el a melegeket diszkrimináló törvényeket, ne uszítson ellenük a hozzá közel álló médiában.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. augusztus 18. 20:34
Nincs semmiféle homofób törvény. Magyarországon a homoszexualitás magánélet keretében történő megéléséhez szükséges jogokat nagyvonalú törvények biztosítják, mert a társadalom tolerálja, hogy vannak emberek akiket ilyen szerencsétlenség ért. A jelenlegi keretetekkel a társadalom túlnyomó része meg van elégedve, nem tart szükségesnek további szabályozást. Az a tény, hogy erőszakos, undorító bolsevista csirkefogók szélsőséges, elmeháborodott dolgokkal próbálják terrorizálni az embereket, semmiképp sem alap arra, hogy ezt a suttyóskodást amellett, hogy elszenvedjük, ráadásul még figyelembe is vegyük.
Abiondi
2021. augusztus 18. 08:13
Ábel! Melyik iskolai újságból szoptad fel magad ide? Sajnos az újságírói színvonalat ott sem érted el! Esetleg kecskepásztor még lehetsz!
Vakfolt
2021. augusztus 17. 21:35
"Alapvetően senkinek nem érdekes a szexuális orientációja, leszámítva azt az esetet, ha randizol vele. Az LMBT-mozgalom a közhiedelmű tévedéssel szemben nem önmagában egyének szexualitásáról szól, hanem arról, hogy emberek ne kerüljenek hátrányba – például a házasság és más törvények terén – a szexuális orientációjuk miatt, ennyi." Olvasd már el a törvényt faszfej, és ne csak szajkózd a libernyák egyendumát a semmiről. Ennyikeh.
Aerion
2021. augusztus 17. 20:29
Egyetlen társadalom se rendelheti maga alá a többséget, semmiJen kisebbség érdekében. Mert ez abnormális. Az emberi társadalmak nem így működnek. Az lehet, hogy ha etetve vannak, akkor tűrik az abnormalitást, de akkor is csak egy darabig, amikor már a körmükre ég a dolog, rendvágás következik. Kedves tarnaikristófábel. Rendvágás. Az abnormalitás megy a kukába. Valamennyi tagjával egyetemben. Élve, vagy holtan. Az mindegy. Ez fog történni. LYó, ha készülsz rá. Nem ér készletlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!