Meghökkentő leleplezés a Népszavában

2021. augusztus 30. 21:52

Az ellenzék egyik legfontosabb szócsöve leleplezte a nemzetközi liberális baloldal fondorlatos tervét.

2021. augusztus 30. 21:52
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Jakob kikotyogta.

Az ellenzék egyik legfontosabb szócsöve leleplezte a nemzetközi liberális baloldal fondorlatos tervét.

A Népszava közölt egy cikket az észak-rajna–vesztfáliai Bochumban élő, 24 éves Jakobról, aki muszlim vallású, homoszexuális és szabadidejében Kween Gypsy művésznéven drag queenként lép fel. 

Jakob azaz Kween Gypsy, kinek ahogy tetszik, érdekes dolgokról beszélt:

»Próbálok hidat építeni az LMBTQ és az iszlám vallás között, mert nagyon bánt, hogy sokan megbélyegzik a homoszexuálisokat, azt mondják, ők nem is lehetnek vallásosak« – nyilatkozta Jakob a Népszava cikke szerint, a német RTL televíziónak. »Ez homofóbia, ami sajnos a diszkriminációval együtt még mindig hozzátartozik a mindennapokhoz, pedig a XXI. században ennél már előrébb kellene tartanunk.«

Ez a cikk, minden szándéka ellenére tűpontosan rávilágított a nemzetközi liberális LMBTQ-lobbi céljára. Az érzékenyítést minden fronton elindították. Azt már megtapasztaltuk, hogy a gyermekeinket már az óvodákban próbálják megkörnyékezni és meséken keresztül szeretnék őket befolyásolni. Ez azért külön is felháborító, mert köztudott, hogy ebben a korban a gyermekek még könnyen befolyásolhatók, természetes kíváncsiságukból eredően érzékenyebbek az új, még szokatlan dolgok iránt. Ezért is lesz nagyon fontos részt venni majd a magyar kormány által kezdeményezett népszavazáson, ahol konkrétan segíthetjük gyermekeink védelmét a káros ideológiákkal szemben. El a kezekkel a gyermekeinktől!

Most azonban egy újabb szegmensét ismerhettük meg az erőszakos gender- és a transzgender-propagandának. Bármennyire is furcsán hangzik, megpróbálják összefésülni az iszlám vallást és az LMBTQ-világot. Ennek az oka nem más, mint annak a kettősségnek a feloldása, ami már régóta problémát okoz a liberálisoknak, azaz a migráció és az LMBTQ-lobbi egyidejű támogatása. Hiszen a migrációval a homoszexualitást kategorikusan elítélő muszlim vallású emberek tömege érkezik Európába.

Nincs mese, végre ez is kiderült. A Népszava cikkében szereplő muszlim vallású, homoszexuális Jakob (Kween Gypsy) mondataival elárulta ezt a szándékot.

Csak idő kérdése volt, hogy mikor jutnak el a liberálisok eddig a lépésig.

Vigyázzunk, mert az ördög nem alszik!”

Fotó: KweenGípsy, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mexivtad
2021. augusztus 31. 19:43
Szerintem meg a fradi tábor az elfogadás jegyében olyan 3 percenként éltesse az újpestet, majd a többit is idővel. Mert ez így kirekesztő, fób.... Ugye Béláim az úrban!? :-)
Vakfolt
2021. augusztus 31. 14:45
A genderfaszságra alkalmas afgánok éppen menekülnek vagy érzik, hogy a they, hem meg a többi nemjelölő szó helyett a tálibok a was és a were bevezetését kezdik meg. Ugyanilyen sikeres lesz ez is.
Mátyás01
2021. augusztus 31. 14:17
Azt hiszem, hogy rá most Afganisztánban lenne a legnagyobb szükség.
2xli
2021. augusztus 31. 09:58
Jákob sok sikert kívánok, nagy meló lesz a fanatikus muszlimokat érzékenyíteni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!