Mi a bánatért kellene nekem együttéreznem egy pedofillal?

2021. augusztus 13. 14:20

Gőzerővel zajlik a pedofíliával kapcsolatos érzékenyítés.

2021. augusztus 13. 14:20
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Hetek

„Nagy vihart kavart az elmúlt napokban egy belga rendezőnő HBO GO-n debütáló filmje, ami egészen megdöbbentő módon egy pedofil fiatalember küzdelmét mutatja be. Mindezt úgy, hogy a rendező és az operatőrök a forgatás során óriási hangsúlyt fektettek abba, hogy a nézők beleérezhessék magukat a főhős Jonathan szemszögébe, amint éppen egy 9 éves kislány combjait és egyéb testrészeit stíröli.

Mindamellett, hogy a belga-holland filmdráma egy egészen felháborító és döbbenetes mérföldkő még a szexuális perverziókkal előszeretettel kacérkodó streamingszolgáltatók tekintetében is, a film visszhangja még Magyarországon is komoly hullámokat vert.

Legutóbb például Pulai András, a Publicus intézet ügyvezető igazgatója vitatkozott a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában a film kapcsán. Az elemző azt találta mondani, hogy a pedofília betegség és mint ilyen, szerinte be lehet mutatni a szenvedésüket akár ilyen művészi filmben is. Az elmúlt években több hasonló pedofíliát egy bizonyos szintig relativizáló véleményeket olvashattunk magyar médiumokban.

Azzal önmagában, hogy a pedofíliát a szakma betegségként tartja nyilván, nincs sok értelme vitatkozni, (bár vannak, akik szexuális orientációnak mondják) mert rengeteg más bűncselekménnyel kapcsolatosan is megállapítják a mögöttes mentális, pszichés zavart. Az Amerikai Pszichiátriai Társaság és az Egészségügyi Világszervezet is betegségként definiálja a pedofíliát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amon-Li-Sa
2021. augusztus 14. 14:20
Pulait ki KELL!! közösíteni! Kiírta magát a kulturált társadalomból!
Agricola
2021. augusztus 14. 11:53
Július 1-jén egy San Franciscó-i melegkórus tagjai úgy döntöttek, megmutatják a "homofób" közösségnek, hogy mit gondolnak a világról: dalban üzenték meg a szülőknek, hogy "átformálják" a gyerekeiket. Most kiderült, a kórus tagjai között 6 regisztrált szexuális ragadozó és pedofil található. A videó a Pride-hónap tiszteletére készült, felhívva a figyelmet arra, hogy bár az LMBT-lobbi jelentős előrehaladást könyvelhet el magának, még van hová fejlődni.
-Zsolt-
2021. augusztus 13. 23:05
Ki a biga ez a Kulafia? Nem kell semmit sem éreznie, csak gyűlöletet. Nagy Testvér majd megjutalmazza érte.
packó_
2021. augusztus 13. 22:21
Emberek, a mocskos baloldal elkezdte az Orbán gyerekét buzizni. Márky-Zay, Telex, meg itt fennebb a Genus nevű tróger állat. Korábban is kezdték hinteni a hazugságot. Kérlek benneteket, hogy minden kommentár nélkül töröljétek a Mandiról azokat, akik ezt az aljas támadást intézik a családjaink ellen. MINDEN KOMMENTÁR NÉLKÜL, tehát arra kérlek benneteket, hogy az ilyen hozzászólásokat azonnal X-eljétek ki. Magam ezzel a Genussal kezdtem, de a továbbiakban mindenkit X-elek, aki buzizza Az Orán gyerekét. Ennél szemetebb támadást, mint a családtagokat bántani, nem tudok elképzelni. Ez már a "Hetedíziglen bosszút állok" lenne, vagy csak politikai támadás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!