Komoly figyelmeztetés Orbánéknak

2021. augusztus 26. 15:41

A főpolgármester természetesen nem sport-ellenes, de úgy gondolta, erős jelzést kell küldenie.

2021. augusztus 26. 15:41
Sebes György
Sebes György
Hírklikk

„A kényszerhelyzet kényszerű lépéseket szül. Úgy gondoljuk, a 2023-ra tervezett atlétikai világbajnokság ügyében nem az lesz az utolsó szó, ha a főváros megvonja a támogatását a projekttől. S nem azért mondjuk ezt, mert a szervezőbizottság oly nagyon bízik abban, hogy »a megkezdett munkát folytatva, együtt örülhetünk 2023-ban az ország, a város, és a magyar atlétika sikereinek«. S nem is azért, mert Fürjes Balázs is úgy nyilatkozott, »lesz népszavazás és lesz atlétikai vb«. Hanem mert egyszerűen bíznunk kell a józan észben. A főpolgármester természetesen nem sport-ellenes, de úgy gondolta, erős jelzést kell küldenie a sportot a lehetőségek határain túl is támogató kormánynak. Az pedig nem veheti magára annak ódiumát, hogy miatta – a megállapodások megszegése következtében – marad el egy ilyen világesemény.

Azt is látni kell, hogy az atlétikai világbajnokság szerencsétlen módon került bele a kormány és a főváros régóta húzódó ellentéteinek középpontjába. Orbán Viktor és a Fidesz a 2019-es önkormányzati választás számára kedvezőtlen eredményei miatt igyekszik megbüntetni azokat a térségeket, ahol a választók az ellenzékre voksoltak. Budapest számít az egyik fő ellenségnek és az, hogy Karácsony Gergely még miniszterelnök-jelölt is lehet, további rossz pontokat jelentett a fővárosnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2021. augusztus 27. 11:12
Így néz ki, amikor egy nagyon gyenge főpolgármester nagyon erős figyelmeztetést küld.
Krupp Skya
2021. augusztus 27. 10:41
Komoly figyelmeztetés az volt Sebes elvtárs amikor az ÁVH agyonverte annak a lakásnak a tulajdonosát ahová apáddal beköltöztettek, az bizony komoly figyelmeztetés volt.
Vakfolt
2021. augusztus 27. 08:19
"A főpolgármester természetesen nem sport-ellenes, de úgy gondolta, erős jelzést kell küldenie." A főlopármester természetesen teljesen mindegy, hogy milyen ellenes, a feladatát kellene elvégeznie. Ugyanilyen erős jelzés lenne mondjuk egy hagymás-babos-sörös fingás a képviselőtestületi ülésen, szimbolikáját, érettségét és adekvátságát mind egyszerre szimbolizálná, továbbá megtoldhatja egy kurva erős képpel is, lefeküdhet a padlóra. Valójában pusztán még több pénzt akarnak kisajtolni, ez a faszfej meg megpróbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.
vip era
2021. augusztus 27. 05:36
Gondolom mindenki ismeri a kis nyuszi és a medve viccet.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!