A turul meg a szépfiúk

2021. augusztus 22. 08:28

Én nem mondom, hogy nem szexi! De miért hasonlít ez a felvonulás annyira a Pride felvonulásra?

2021. augusztus 22. 08:28
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Nekem tényleg semmi bajom a Turul madárral meg Emesével, akit állítólag álmában teherbe ejtett. Meg ezekkel a szép fiúkkal sincsen bajom, ahogy a C-3PO-ra hajazó aranyba öltöztetett Szent István mikulással sincsen. Csak valahogy szürreálisnak és eklektikus képzavarnak érzem. Mert ugye most akkor vagy a Turul madár ejtette teherbe Emesét vagy a Szentlélek Szűz Máriát? Most akkor pogány sámánista vagy keresztény ország? Ez így a valahogy túl tömény. Ahogy sok az is, hogy ez a két szerencsétlen férfi – akiken most egy ország röhög – miért van úgy felöltöztetve, ja bocs, pont úgy levetkőztetve, mint azok a tüllszoknyás, neccharisnyás meleg fiúk, akikkel állítólag tele van az Andrássy úti Pride-felvonulás? A kemény, férfias tekintet nagyon igyekszik heteró benyomást kelteni, de ez a mellbimbóra fújt ezüst spray valahogy – bocs - de gyengíti a hatást. És az egészről még a kommunisták röhejes törekvése jut még az eszembe, hogy a keresztény ünnepekre megpróbáltak ráépíteni a saját ideológiai maszlagjukat: így lett a keresztelésből névadó, az első áldozásból kisdobos avatás, a bérmálkozásból meg úttörő fogadalom. Itt meg most úgy néz ki, hogy a Pride-felvonulásra épül egy sámánista-keresztény-happening ezüstre fújt szépfiúkkal. Nem, mondom nincsen nekem ezzel bajom, csak valahogy röhejes, de nem baj, legalább ismét csudavicces mémek születtek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. augusztus 23. 14:57
Megirígyelték a pride-ot. Szép homoerotikus pogány szimbolika. Kicsit hajaz a jelenetre, amikor a szétpiercingezett Xerxes megérkezik a rabszolgák által vontatott trónján a csatába a 300-ban.
marica61
2021. augusztus 23. 14:22
NE REMÉNYKEDJ EGYIK SEM FOG KIELÉGITENI. MARADJ A VIBRÁTORODNÁL MIVEL AZZAL VAGY EGYENÉRTÉKÜ
Vakfolt
2021. augusztus 23. 09:54
Egyszer mondhattál volna valami jót, kedveset, de a rutin megint legyűrt. Szerintem nagyon jól néztek ki az installációk, mindegyik elfogadható.
syphax
2021. augusztus 23. 07:59
Perintfalvi Rita asszony vagy kisasszony tömény üsszefoglalása: ő a súritett gusztustalanság, izléstelenség, eleganciahiány és gondolati mongólidiótizmus nőneművé inkarnálódott TORZSZÜLEMÉNYE. HOL JÖN Ő EGY RÁCZ ZSÓFIA, KROÓ ZITA, egy dr. VARGA JUDIT EGY NOVÁK KATALIN ELEGÁNS FÖLÉNYES LELKI ÉS TESTI SZÉPSÉGÉHEZ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!