Kétéves migráns STOP!

2021. augusztus 11. 18:41

Eddig legkevesebb egymillióan indultak el Európa felé, de még sokkal többen készülnek útra kelni.

2021. augusztus 11. 18:41
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„A nemzeti konzultáció 13. kérdése arra kérdez rá, hogy a járvány után két évig – tartva a Covid-mutációk behurcolásától – beengedjünk-e a migránsokat az országba? Ha ugyanis Brüsszelen és a baloldalon múlna, már most jöhetnének.

Dánia és Ausztria a Null Covid mintájára bejelentette a Null Migráns politikát, amivel felzárkóztak a magyar és a visegrádi migrációs állásponthoz. Ennek lényege, hogy nem a migránsokat kell Európába hozni, hanem a segítséget kell a bajba jutott emberekhez küldeni. A szociáldemokrata dán kormány, illetve a konzervatív osztrák kancellár ezt megértette, talán országainknak még nem késő, hogy fordítsanak.

A migrációs helyzet ugyanis fokozódik. A NATO kivonult Afganisztánból, az USA Irakból is kivonja harcoló csapatait, így mindkét országban a vallási fanatikusoknak nyílik tér. Aki nem akarja a tálibokkal visszatérő középkort megvárni, elmenekül. Eddig legkevesebb egymillióan indultak el Európa felé, de még sokkal többen készülnek útra kelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huncsi
2021. augusztus 12. 10:41
Én csak egyre vagyok kiváncsi: a 2015 ELŐTT azországon átvonuló migráncsok miatt nem rettegett ez a FASZ???? ja, akkor még eszébe se jutott, csak mintóta "szentOrbán" kiadta az ukázt... ezt a faszt, de tényleg...
olajfa1
2021. augusztus 12. 09:06
A nyugateurópaiak menekülhetnek afrikába, meg közelkeletre! Így jártatok nyugateurópaiak!
Sincero
2021. augusztus 12. 05:06
"Aki nem akarja a tálibokkal visszatérő középkort megvárni, elmenekül." Így van. Elmenekül az iszlám középkorból, és elhozza Európába.
Pelso j.
2021. augusztus 12. 04:41
Várjál, Zoli. Onnan most egymillióan indultak el, hozzá kell adni a nigériai egymillió AIDS-est, akik Európába akarnak jönni, - ezt egyik khmm, kollégád hazudozta anno. Tehát ez így már kétmillió, jobban hangzik, talán még te is többet számlázhatsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!