Kérdések a német nagykövetséghez

2021. augusztus 07. 16:02

 Autofabrik JA, Totaler Ideologie NEIN!!!

2021. augusztus 07. 16:02
null
Kurtz ezredes
Kontra

Aggodalommal vegyes derültséggel olvastam legutóbbi közleményüket, melyet a Nagynémet Birodalom nevében intéztek a vonakodó, külön utas, saját kis nyamvadt érdekeit képviselni próbáló alsóbbrendű Magyarország egyik választott képviselőjéhez. Ezzel kapcsolatban lenne Önökhöz néhány kérdésem.

»Számtalan LMBTQ személy is áldozata lett a náci rezsim bűncselekményeinek. Ezért teljesen helytelen az emberek e csoportjának jogai melletti elkötelezettséget és a megkülönböztetésük elleni fellépést a náci rezsim politikájával összehasonlítani. A német kormány számára ez az elkötelezettség az emberi jogi politikájának szerves részét képezi - Németországban, Európában és az egész világon.«

Tudják önök, hogy az LMBTQ személyek nemcsak a náci rezsim bűncselekményeinek áldozatai, de korábban elkövetői is voltak? Tudják? Ugye tudják? Csak egyszerűen nem szívesen emlékeznek rá, mert kellemetlen Önöknek a jelenlegi totalitárius narratívájukban?

Egészen pontosan hogy értik azt, hogy helytelen? Megnéztem, és kétféle jelentése van: 1. Az igazságnak, a valóságnak nem megfelelő; nem helyes; hibás. 2 Valamely cél elérésére nem alkalmas, nem megfelelő. Nekem ez utóbbi tűnik megfelelőnek. Helytelen, mert önök nem tudják elérni ezáltal céljaikat.

A helytelen helyett nem lett volna őszintébb a kellemetlen, kínos esetleg gondolatébresztő jelzők használata? Ugyanis valahogy megint azt látjuk, hogy Önök egy nagykövetség feladatait messze meghaladóan fontoskodnak. Nem fogják elhinni, de az Önök egyik elődje, Edmund Veesenmayer is csinált már ilyesmit, bár gondolom, Önök szerint ezzel is helytelen összehasonlítani mostani tevékenységüket? Nem inkább kellemetlen?

Tudják amúgy, hogy Veesenmayer is előszeretettel cseszegette az MTK akkori elnökét? Ez valami rossz beidegződés Önöknél, hogy még véletlenül se az MTK vagy a Győri ETO az Önök örökös célpontja?

Mi lesz, ha ez az MTK-elnök se hódol be az Önök mindenkori ideológiájának? Ugyanaz lesz a sorsa, mint a nagy elődjének?

Tervezik esetleg, hogy ehhez a neves elődjükhöz hasonlóan nem csak ideológiai és gazdasági téren avatkoznak be a magyar belpolitikába, de mondjuk ismét felfegyverzik az ellenzék csőcselék-jellegű szélsőségeseit? Ugye nem? Bár biztos vagyok benne, hogy a parizeres nemzetvezető ismét követné Önöket az Önök utolsó töltényéig, és ismét készségesen vezetné bele jobb sorsra érdemes nemzetünket az Önök rosszul kiszámolt világmegváltásába.  

Apropó ugye most nem úgy fog indulni a legújabb világmegváltó ideológia menti világmegváltásuk, hogy nekimennek Lengyelországnak, hogy utána szent keresztes háborút kezdjenek a homofób Oroszországban?

Nem tudom, mit írtak alá pontosan a Párizsi békében, de nem valami olyasmi volt, hogy önök a saját érdekükben soha többé nem csinálhatnak ilyesmit? Eleve semmit nem csinálhatnak néhány, önökhöz kiválóan passzoló pótcselekvésen kívül? Mielőtt elveszítenének egy újabb világháborút, nem írnák már most alá az újabb Párizsi békét? Én nagyon szívesen lediktálom önöknek: Autofabrik JA, Totaler Ideologie NEIN!!!

Ellenkező esetben kezdjünk el konzerveket felhalmozni, vagy mik a terveik a közeljövőre nézve?

Az ideológiailag teljesen elvakult elmebeteg külügyminiszterük korábban esetleg nem pezsgőügynökösködéssel foglalkozott?

Az Önök által bepötyögött kis szöveg egyébként sokkal riasztóbban hat az Önök csodálatos nyelvén: »in Deutschland, Europa und in der ganzen Welt.« Ugye tudják, hogy Hans Baumann, egykori náci szerző megdöbbentően hasonlóan fogalmazta meg ugyanezt az egyik ismert náci indulóban? Heute gehört uns Deutschland, und morgen die ganzen Welt! Tudják? Ugye tudják?

Mi történt önöknél, hogy az LMBTQ álcája alatt ismét ezeket énekelgetik? Többek között az ilyenek miatt gondolják az Önöktől kényelmetlen közelségben élni kénytelen népek, hogy valójában egyáltalán nem változtak meg, és önöknek tök mindegy, hogy náci, kommunista, vagy liberális ideológia, csak totalitarializmus legyen belőle!

Végezetül hadd kérdezzem meg, nem lehet, hogy ezt az egészet esetleg csak viccnek szánták? Ez esetben nem értem, miért terjedt el Önökről kontinensszerte az a koholmány, hogy Önöknek egyáltalán semmi humora nincs. Gondolkoztak esetleg rajta, hogy ilyesmikből műsoros esteket adjanak? Jegyet esetleg igényelhetnék elővételben?

Türelmetlenül várom válaszukat: Egy aggódó untermensch keleti polgár, aki nagyon fél, hogy az önök leküzdhetetlen hajlama az elmebeteg totalitarizmusra ismét vérbe borítja Európát...”

Fotó: DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. augusztus 08. 08:13
A németeknek rövid a történelmük és az emlékezetük.
balbako_
2021. augusztus 08. 07:18
Csípős! Kíváncsi lennék a német válaszára.
virgo
2021. augusztus 08. 06:54
Nem változtak semmit, és nem is fognak soha.
jánosbácsi
2021. augusztus 07. 22:44
Emmá egy valóságos hadüzenet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!