Karácsony Gergely megerősítette: a baloldal továbbra is bevándorláspárti

2021. augusztus 03. 11:07

Miközben a déli határon rekordokat dönt a határátlépési kísérletek száma.

2021. augusztus 03. 11:07
null
Hollik István
Facebook

„Miközben a déli határon rekordokat dönt a határátlépési kísérletek száma, miközben illegális bevándorlók szervezetten támadják meg a magyarokat védő határőröket, Karácsony Gergely, a baloldal pajzsra emelt bajnoka, fontosnak tartotta biztosítani a nyugati sajtót és szövetségeseit arról, hogy a baloldal továbbra is bevándorláspárti.

Persze bátorságuk továbbra sincs ezt nyíltan felvállalni, mert még azt is elkotyogta, hogy inkább ezt nem reklámozzák.

Úgy látszik, hogy semmi nem változik baloldalon.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. augusztus 03. 15:17
Ennek a hülye "szorgalmas kétbalkezes ostobának" még mindíg nem szóltak hogy a már a nyugat-európai államvezetők SEM BEVÁNDORLÁSPÁRTIAK? Ez a hülye kétbalkezes olyan mint amilyenek a NYILASOK VOLTAK! hogy amikor már a németek sem hittek a győzelemben, akkor még a nyilasok -MOST MEG EZ A HÜLYE SZORGALMAS KÉTBALKEZES- "kitartást" kiabál a végsők utánig!
Burmin
2021. augusztus 03. 15:17
Olyan igazi langyos fasz ez a Gery...
nempolitizálok
2021. augusztus 03. 15:10
Ami elég fura, mert ha Karácsonyék nyernek és a németek idenyomják a problémás bevándorlóikat, pénzt is adnak vele, Karácsonyék ezeket nem a Rózsadombon, hanem lakótelepeken fogják elhelyezni.
rókabácsi
2021. augusztus 03. 14:36
és ha rá szavaztok! ti is bevándorló módra lesztek taszajtva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!