Jogi értelemben nem állja meg a helyét

2021. augusztus 25. 15:28

Nem állja meg a helyét, hogy koncepciós eljárásban büntessenek tagállamokat Brüsszelből.

2021. augusztus 25. 15:28
null
Hollik István
Facebook

„Jogi értelemben nem állja meg a helyét

Persze, hogy nem állja meg a helyét, hogy koncepciós eljárásban büntessenek tagállamokat Brüsszelből, csak mert más álláspontot képviselnek. A nemzetállamoknak erőseknek kell lenniük, hiszen csak erős országok közössége eredményezhet erős uniót. Továbbra sem engedünk:

Megvédjük hazánk határait.

Nem engedünk a kötelező betelepítésnek.

Megvédjük a magyarokat a vírustól, a baloldal aknamunkájától függetlenül is.

Sikeresen újraindítjuk a magyar gazdaságot.

A teljes cikk elérhető itt.”

Fotó: MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2021. augusztus 25. 21:17
A libbant EP képviselők nem ismerik az EU alapszerződését. Az EB, mint az EU alapszerződés őre pedig kénytelen betartatni, főképp ha nyilvánosan felhívják Dr. Bubó asszisztensének figyelmét a munkaköri kötelességére. :)
nempolitizálok
2021. augusztus 25. 17:27
A CIA magasról szarja le a jogot így az alkalmazottjai és megvesztegetett emberei is. Az EU funkcijai Sorossal(az USA-al) a hátuk mögött azt csinálnak amit akarnak. Azzal együtt ez logikus, de 2014-ben én azt hittem, az amerikaiak az oroszokhoz képest úriemberek és akár hátrányukra is ragaszkodnak a jogoghoz és demokráciához. Persze nyilván olvastam sok USA mocsokról, de azt hittem, ez szovjet propaganda.
matykox
2021. augusztus 25. 17:10
Pista, csendesen megjegyzem, hogy NEM CSAK JOGI értelemben abszurd ez az egész, amit ez az ámerikai szolganép művel! Semmiféle értelemben nem fogadható el!
yndi
2021. augusztus 25. 16:19
Pontatlan fogalmazás, zavaros mondanivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!