A Jobbik pedofil politikusára nem vetül akkora figyelem, mint Kaletára

2021. augusztus 06. 15:14

Kampányban nem akarnak kárt okozni a DK legszorosabb szövetségesének.

2021. augusztus 06. 15:14
Szalma György
Kontra

„Jobbik gyulai politikusát, H. Lászlót, a párt önkormányzati képviselőjelöltjét pedofil bűncselekmények elkövetésének gyanújával tartóztatta le a rendőrség.

Amikor az ügy napvilágot látott, azt gondoltam, hogy ebben az ügyben »egységfront« alakul ki, a teljes magyar média egy irányba tüzel majd. Azt hittem, hogy ez a botrány fenekestől fordítja fel a közéletet.

Elvégre magyar politikus még soha nem került ilyen súlyos bűncselekmény gyanújába. Legalábbis a rendszerváltás óta.

A letartóztatott férfi amellett, hogy a Jobbik jelöltje volt 2019-ben, a gyulai sportélet és a gyermeksport meghatározó figurája volt, a közösség megbecsült tagja.

Azt reméltem, hogy végre értelmes vita zajlik majd arról, hogy miért indokolt a tanintézmények fokozott védelme, miért volt szükség pedofil törvényre, miért kell megszűrni azokat, akiket gyerekek közelébe engedünk.

Azt hittem, hogy szekértáborharctól függetlenül a pedofilokkal és a pedofil bűncselekményekkel szemben nulla tolerancia van mindkét politikai oldalon.

Tévedtem.

Az ügy tanulsága, hogy amennyiben egy pedofil bűncselekményt nem lehet felhasználni politikai bunkósbotként, akkor az ellenzéki médiát nem foglalkoztatja az ügy. Vagy legfeljebb annyira, mint egy vidéki közlekedési balesetről szóló pársoros hírecske. A legjellemzőbb azonban mégis az, hogy mentegetik a pedofilokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. augusztus 07. 15:06
"A Jobbik pedofil politikusára nem vetül akkora figyelem, mint Kaletára" Hát pedig a szerző mindent megtesz, hogy vetüljön, rajta nem múlik. Talán ha túlórázna még egy kicsit, akkor erősödne a vetülés.
Lami
2021. augusztus 07. 10:15
E szerint a jobbik egy pedofil párt?
egyvilág
2021. augusztus 06. 18:30
A pedofiltörvény és a körülötte kialakult helyzet elemzése: https://www.egyvilag.hu/index.shtml#PT108_pedofiltorveny
catalina9
2021. augusztus 06. 18:06
A Jobbik pedofil politikusára nem vetül akkora figyelem, mint Kaletára" hát ilyen a baráti tűz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!