Hiszem, hogy augusztus 20. az államalapítás ünnepe a békés együttélésről szól

2021. augusztus 23. 15:49

A békés együttélés pedig csak egy jól működő államban lehetséges.

2021. augusztus 23. 15:49
null
Donáth Anna
Facebook

„Hiszem, hogy augusztus 20. az államalapítás ünnepe a békés együttélésről szól. A békés együttélés pedig csak egy jól működő államban lehetséges, egy államban, aminek alkotmányába foglalták az igazságosságot és az emberséget. Csak ez biztosíthatja ugyanis az egész közösség védelmét attól, hogy annak az önkénynek legyen kitéve, ami a társadalmi gyűlöletet, megosztottságot és békétlenséget szítja. És ezt nem csak én gondolom így, a beszélgetés során hamar felmerült a magyarországi gyűlölet és megosztottság, amit az Orbán-kormány szít magyar és magyar között, ellehetetlenítve ezzel a társadalmi békét, ami a közösség és az egyének gazdagodásának előfeltétele.

Többször szóba jött természetesen az előválasztás is, hogy a Dániában élő magyarok hogyan tudják segíteni a Momentumos jelölteket, valamint a Momentum sikerét az előválasztás és az ellenzéki kormányváltás során.

Nagyon örültem, hogy nyílt, személyes és közvetlen beszélgetésre volt lehetőségem a dániai magyar közösséggel, akiknek úgy, ahogy minden külföldön élő magyarnak kell, hogy járjon a képviselet az országgyűlésben. Azért dolgozunk, hogy mindenkit bevonjunk az új Magyarország felépítésébe, ahová érdemes lesz hazajönni.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2021. augusztus 26. 20:51
Természetesen Orbán a felelős mindenért Annácska! Ti meg semmiért! Ja, hogy az akasztások nagymesterei nálatok vannak munkára várva - az nem számít, mert igen demokratikusak tudna lenni, bocsi, akasztani!
almantal
2021. augusztus 25. 17:22
Szívből kívánok neked sok türelmet a várakozáshoz:)
sorivo4
2021. augusztus 24. 13:39
Ott kezdődnek a bajok, hogy csak ez az egy nap szól neki a békés együttműködésről. A többi napon pedig az ország ellen áskálódik külföldön.
Kompenzátor
2021. augusztus 24. 11:08
"Én abszolút a békés együttélésre törekszem, csak nem a konzervatívokkal, mert azokat utálom."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!