Ha Tiborczék hoppon maradnának, annak nagyon komoly jó üzenete lenne az egész országra nézve is

2021. augusztus 17. 10:57

Nem csak Zuglóra, de az egész országra nézve is.

2021. augusztus 17. 10:57
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Jó hír, hogy a zuglói képviselők többsége nem ment el arra a rendkívüli ülésre, ahol Zugló egyik legértékesebb telkét adták volna el csökkentett áron Tiborczéknak. Akik pedig ott voltak, azok többsége határozott »nem«-et mondott volna, ha szavazásra kerül sor. A polgármester szeptember másodikára újra meghirdette a rendkívüli ülést, de én továbbra is remélem, hogy meghiúsul az üzlet. Ha végre egyszer Tiborczék hoppon maradnának, annak nagyon komoly jó üzenete lenne nem csak Zuglóra, de az egész országra nézve is.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2021. augusztus 17. 20:21
Zugló kapcsán a Fideszt támadni a tájékozottság teljes hiánya, doktor úr.
Reszelő Aladár
2021. augusztus 17. 19:04
Zugló az elmúlt 30 év legjobb példája annak, hogy ha valahol nincs se politikai egyetértés sem tálentum, akkor ott rohad szét a kerület, ahol van. Egy utcát, egy játszóteret, egy iskolát nem újítottak fel. A városközpont kb 20 lebegő projekt, ahol történni ugyan nem történt semmi, de legalább nem is fog. Az a terület, amivel egy önkormányzat nem kezd semmit, az pénzügyi értelemben értéktelen. Sőt inkább a pénz viszi, mert kaszálni kell, de bevételt nem generál. Ne ebben szakértő a szarházy, de legyen csak ő a polgi, az állampolgár onnantól nyugtin alhat, egyetlen forintot sem költenek el szabálytalanul semmire. Igazából semmire nem költenek majd.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. augusztus 17. 17:22
Az a jó hír, hogy nem végzik a munkájukat.
Peppa
2021. augusztus 17. 16:02
Paradicsomkarók a helyükön vannak, lófaszdoki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!