Börtön lesz ebből fiúk és lányok

2021. augusztus 02. 14:40

Filmekben úgy láttam, hogy kanállal a csöveket kell ütögetni. Kezdjétek megtanulni a technikát.

2021. augusztus 02. 14:40
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Fejtörő következik. Mi ez? ONCIX, BIS, DGSI, ABW? Nem megy?

Jól van na, nekem se menne.

Ezek azok a szervezetek (különböző országok létező titkosszolgálatai), amelyek biztosan nem hallgatták le egy magyar újságíró, Csikász Brigitta telefonját.

Ezt csak a magyar állam titkosszolgálata tehette meg. És a hírek alapján megtette.

Akkor most csendesen megjegyzem: börtön lesz ebből fiúk és lányok. Megérdemelten. Aztán majd meséltek egymásnak a polgári erkölcs felsőbbrendűségéről.

Filmekben úgy láttam, hogy kanállal a csöveket kell ütögetni. Kezdjétek megtanulni a technikát. Szükségetek lesz rá.”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 346 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. augusztus 04. 09:25
Te alkoholista náci rühes kutya! Kettő rövidítést kihagytál. Miért is hagytad ki? Mert az már neked nagyon jól megy!!!!!!!!!! KGB - ugye te rohadt kutya - '10 előtt még a magyar titkosszolgálatot is ezekkel az új "KGB"-s kutyákkal vizsgáltattad át, hallgattad le, tartottad ellenőrzés alatt! Hogyan is vitted be őket? - bolgár pszichológusnak álcázott fedett ügynököknek nevezve!!!!!!!!!!!!! no és mi a második? LMBTQ Mocskos aljas gyereknyomorító rühes hazaáruló féreg! Szerintem neked kell acélból kovácsoltatni kanalat, mert lesz módod gyakorolni a kongatást a választások után! Mocskos hazaáruló, gyereknyomorító rühes kutya!
Akrabu17
2021. augusztus 03. 20:18
az a szomorú, hogy ez a nyomorult kisz-titkár sose került börtönbe
Sulammit
2021. augusztus 03. 16:23
Valószínűleg ennek a pedofil volt jobbikos képviselőnek bűntettéből lesz börtön. https://pestisracok.hu/pedofil-buncselekmenyek-miatt-vettek-orizetbe-a-jobbik-volt-gyulai-kepviselojeloltjet/
matykox
2021. augusztus 03. 16:05
A gyalázatos gyagyás csótány már megtanulta a technikát ezexerint. Küldjünk neki egy téglát a Szemlőegyi útra! Hogy legyen min gyakorolnia a tégla-tapogatást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!