Gyurcsány, a mém

2021. augusztus 09. 12:58

Mi nem felejtünk! Gyurcsány nekünk a lovasroham, a vipera, a könnygáz, a szemkilövetés, a gazdasági csőd, ő a romlást, a pusztulást hozta és hozná ránk. Soha többé baloldal! „Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

2021. augusztus 09. 12:58
null
Zsigmond Barna Pál
Vendégszerző

Történt, hogy a Gyurcsány-csapat üdvöskéje Karácsony Gergely túlőszinte interjút adott az egyik német liberális lapnak, és mivel vakációs időszak van, és mivel a népes tanácsadói csapat sem volt elég éber, hogy kihúzza a comingoutos félmondatokat, a nyomda lehozta a főpolgármester szavait. Karácsony Gergely az interjúban elismerte, hogy a baloldal a migránsok jogait védené, de ezt el akarják titkolni a kampányban mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást”. Másnap felébredt a baloldali média és persze ezerrel elkezdték a mismásolást, az értelmezést, a megmagyarázást, hogy hát nem is azt mondta, és különben is mindenért az orbánahibás, de kilógott a lóláb.

Karácsony egy őszinte pillanatában elismerte azt, amit mi, a jobboldal régóta mondunk: a baloldal beengedné a migránsokat és lebontaná a magyar határt védő kerítést. Az elmúlt években több alkalommal is látványosan támogatta a migránsokat a baloldal, (emlékszünk: azt mondták, hogy a migráció álprobléma, ellenezték a kerítést, le akarták bontani) de az elmúlt hónapokban, a kampányban nem beszéltek a kérdésről, mert Gyurcsány kiadtatta a parancsot, hogy a migráció kérdésében hazudni kell, reggel, éjjel meg este. És jött a vasárnap, és Karácsony, a Die Zeit interjúval bele.... a levesbe.

A Fidesz, mi migráció ellenesek, mindannyian persze éltünk a lehetőséggel és feltártuk a hazugságot, a baloldal igazi arcát, azt, hogy Karácsony hazudik a magyar választóknak. Hollik István, a pártunk kommunikációs igazgatója is egy videóban mutatta be, hogy milyen kétszínű Karácsony, Gyurcsány és az egész baloldali brancs.

Gyurcsány rögtön megérezte, hogy nagy a baj, mert tudja, hogy amit képviselnek, az ismét szembe megy a magyar emberek akaratával, mert a magyar társadalom meghatározó többsége nem akar migránsokat Magyarországon és roppant kínos számukra a főpolgármesteri beismerés. Ezért erőt gyűjtött, folyadékot vett magához és támadásba lendült. Egy kicsit a jégeső is megverte, de hát Isten nem ver bottal. Egészen elképesztő miket írogat a baloldal régi-új vezetője. Minősíthetetlen stílusban gyalázza a Fideszt, a kormányt, a miniszterelnököt és a kommunikációs igazgatót is. (Az időnként nehezen követhető szövegben, ha jól értem, újdonsült nagy barátját Jakab Pétert kocsmanácinak nevezi, kíváncsi vagyok ezt, hogy beszélik ki.) És persze nem állt le a szemkilövető, hanem egy következő kör után ismét belerúgott Hollik Istvánba, egészen kocsmakomcsi stílusban. Istvánról, rólunk persze leperegnek ezek a hülyeségek, de mégis egy olyan ember írogat minősíthetetlen stílusban, aki az ország első embere volt.

Az az ember ír most trágár, önmagát fényező, a nemzeti oldalt kioktató és fenyegető stílusban opuszokat a facebookon, aki Magyarország legrosszabb miniszterelnöke volt és aki egyszer már tönkretette ezt az országot, szembe fordította magyart a magyarral. Ez a Gyurcsány ma ismét a baloldal vezére és el kell tűrnünk, hogy rendszeresen kinyilatkoztat, kommunistaként fenyeget bennünket, óvodásként csúfolkodik, színészként pozőrködik, folyadékbevitel után indulatos velünk, baloldaliként hazudik nekünk. Nekünk nem kell ez a hazugságra épülő világ. Mi nem akarunk migrációt Lárifári! Mi nem felejtünk! Gyurcsány nekünk a lovasroham, a vipera, a könnygáz, a szemkilövetés, a gazdasági csőd, ő a romlást, a pusztulást hozta és hozná ránk. Soha többé baloldal! „Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Nyitókép: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. augusztus 09. 21:17
Barna! A jóindulatodat nem vitatom, mindenben igazad van,de ne itt játszd az agyadat, hanem csinálj beszélgetős műsort az m1-en (nyilván el tudod intézni ha akarod), és hívd meg fletót, libás gordit,jakobinus petyát,fegyőrt, stb-t, és a nagyközönság előtt nyugodt, nem nagyképű stílusban győzd le őket.Ha normálisan vitatkoznál, biztos hogy az ingadozó szavazók nagy része Veled értene egyet,mert az ingadozók döntő többsége alapvetően nem balos,nem kozmopolita,nem genderpárti. Csak aza baj Barna hogy az elmúlt 3 évben teljesen elk.rtátok a kormánypárti médiákat, baromira unalmasak,egysíkúek, öniműdók, ezért csak a fanatikus fideszesek nézik, akik amúgy is minden körülmények között a Fideszre szavaznak.Csakhogy ez kevés lesz a győzelemhez kedves Barna! Ideje lenne felébredni az abszurd fideszes álomvilágból a 2022-es Fidesz győzelem érdekében! Barna! A kritikán nem megsérdtődni, meg nem hepciáskodni kell, hanem elgondolkodni de nagyon.És jó irányba változtatni.Barna! Azért azon gondolkodj el nagyon önkritikusan azon, hogy a p.icsába van esélye a megfogalmazhatatlanul aljas ellenzéknek,amikor ráadásul gazdaságilag sem megy rosszul a lakosság nagy részének.Erra kurva gyenge válasz az hogy,mert hülye a jónép. Nem kedves Barna,nem! Bármennyire is felháborodsz de az átlagemberek nagy része nem hülye,hanem ti lettetek tragikusa gőgösek, így aztán elszakadtatok teljesen a valóságtól. Beteges nagyon keresztény-konzervatív álomvilágban éltek,ezért azt hiszitek hogy az átlagemberek gondolkodás nélkül kötelesek imádni benneteket. A politika sosem működött így sehol a világon.Az embereket mindig közérthetően tájékoztatni kell folyamatosan a saját szintjükön.És ha valaki felháborodik azon hogy egy intézményi wc felújításakor a 70%-ot kilopják,és hallatszik a fingás és jön ki a szar szag,akkor nem megsértődnötök kell az szavazópolgárok felháborodásán, hanem jóértelemben intézkedni kedves Barna!Meg nem kéne aljas liberálbolsi intézményigazgatókat futtatni,meg szekus portásokat,akik teljesen lejáratják a Fideszt. JÓ ,oké, persze hogy így is összehasonlíthatatlanul jobb a Fidesz az ellenzéknél,de 11 éve a Fidesz van hatalmon,ezért nem csoda hogy az embereket elsősorban a fideszes botrányok érdeklik.Szóval kedves Barna! Ébresztő!!!Mert ha itt győz a balos-ballikos vonulat, akkor kő kövön nem marad,és visszafordíthatatlan folyamatokat fognak elindítani, pl: bevándorlás, eladósítás,kábszer-aberráció engedélyezése,stb.....
kovácslajos1930
2021. augusztus 09. 16:18
Mindig mosolygok, ha ez a tolvaj, hazug banda, hazugságról és lopásról beszél, mert 12 éve egész oldalas újsághirdetésekben hazudnak pl megdupláztuk a minimál bért és szétlopják országunkat lásd mészáros milliárdjai
Dr Bubo
2021. augusztus 09. 16:13
gyurcsány, a rém
lazio154
2021. augusztus 09. 14:59
Rengeteg vizsgálat, jelentés, feldolgozás történt már az üggyel kapcsolatban. Büncselekmények sorozata lett elkövetve. Az egyik fél nagyjából megbünhődött. / elzárás, pénzbüntetés verés, vizsgálati vegzálás / A másik fél, akkor középvezető tagjai most a rendőrpalota irodáit birtokolják. Zsiga bácsi 11 év korlátlan hatalom útán, ez már a veszett fejsze nyele. Most már azt kellene vizsgálni Morvai, Gaudi páros tevékenységét miért szoritották háttérbe mindkét oldalról. Azt is kellene nyomozni, az 50. évforduló fideszes diszvacsorája közben a vezetők mit tudtak az eseményekről, milyen reakciók voltak a naggyüllés résztvevőinek érdekében?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!