Figyelem! Álláshirdetés!

2021. augusztus 05. 22:18

Jelige: ügynökpárt

2021. augusztus 05. 22:18
null
Kontra
Facebook

„Figyelem! Álláshirdetés!

Sürgősen keresünk nagy szakmai és pedagógiai tapasztalattal rendelkező, türelmes, kihívásokat szerető magyar nyelv és irodalom szakos tanárt.

A megbízók: Feltörekvő párt ifjú elnöke és oktatáspolitikusa. Óriási nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, de korlátozott az anyanyelvi tudásuk.

Téged keresünk, ha szeretsz reménytelen esetekkel foglalkozni és nem bánod, hogyha a havi fizetésedet crowdfundingban próbáljuk majd mindig összetarhálni!

Béren kívüli juttatásként korlátlan mennyiségű szójalattét tudunk felajánlani!

Jelige: ügynökpárt”

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2021. augusztus 06. 21:08
Megvan már a tanár? :-)) https://kormany.hu/hirek/tisztelges-a-magyar-nemzet-elott-buszken-hirdetjuk-nemzeti-hitvallasunkat "Isten álld meg a magyart!"
Pelbi
2021. augusztus 06. 15:04
Az olasz közmöndás szerint éjszaka minden tehén fekete. Tehát a sötétség jó dolog. Kivéve ha az egy fejben van. Bandika.
Pelbi
2021. augusztus 06. 15:00
Az olasz közmöndás szerint éjszaka minden tehén fekete. Tehát a sötétség jó dolog. Kivéve ha az egy fejben van. Bandika.
lofejazagyban
2021. augusztus 06. 09:22
ez a világot látott csapat semmit sem tanult meg rendesen. Sem a magyar, sem az angol/francia/német kultúrát nem ismerik rendesen, és még a forradalmár szakmában is pancserek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!