Felajánlunk félmillió forintot az árva gyermekek javára

2021. augusztus 22. 10:10

Meggyőződésünk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben közös társadalmi felelősséget szükséges vállalni.

2021. augusztus 22. 10:10
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Családunk nevében szeretettel ajánlunk fel félmillió forintot az Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita által létrehozott, a koronavírus miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítvány javára. Három gyermek szülei vagyunk, meggyőződésünk, hogy egy ilyen nehéz helyzetben közös társadalmi felelősséget szükséges vállalni.

Az Alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermekek nagykorúak lesznek, vagy befejezik a tanulmányaikat, munkába állnak és képesek saját magukról gondoskodni.

Köszönjük a meghívást az Operaház főigazgatójának, Ókovács Szilveszternek, a mai »Adódjatok Össze!« jótékonysági gálanapra, amelyen a művészekkel, operaházi dolgozókkal közösen szintén a Regőczi Alapítvány támogatására gyűjtöttek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Augustus1
2021. augusztus 23. 21:24
Jó, ez egyfelől szép, másfelől viszont "ne tudja a jobb kezed, mit tesz a bal".
RPéter10
2021. augusztus 23. 15:21
"Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, 4hogy adakozásod titokban történjék; a te Atyád pedig, aki látja, ami titokban történik, megfizet neked.” Máté 6 3,4
nyugalom
2021. augusztus 23. 13:08
Komcsi, zsidó oligarchák hol vannak? Dobreva 20 maszkkal megint?
..--..
2021. augusztus 23. 11:22
-zsoltkom- "Felajánlunk félmillió forintot az árva gyermekek javára" Ezzel a színi előadással nem tudják Varga Juditék helyrehozni Fidesz-politikájuk következményét. Ennyi felajánlott forinton veszik meg Fidesz-keresztény lelkiismeretük bérét... ezt hiszik. Hazamennek.. a fal felé fordulnak és jól alszanak. Micsoda erkölcsi megborulás lehet és micsoda tervek, hogy rászánták magukat ilyen elszámolható költséggel foglalkozni. Már most a Mennyország előszobájában vannak. Csak ne csikorognának a fiatal pár fogai, ahogy uralkodnak egymás elviselésén. Jaj, csak nehogy idő előtt elváljanak... mit mondanak akkor Orbán Viktor polgári tisztességére! Még a végén megszólják a keresztény DNS-t, hogy nem tud rendet tartani az egypártrendszerében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!