Ezek szerint a kormány már nem akarja felépíteni a Fudant

2021. augusztus 31. 07:13

A Választási Bizottság ugyanis átengedte az erre vonatkozó kérdést.

2021. augusztus 31. 07:13
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Ezek szerint a kormány már nem akarja felépíteni a Fudant. A Választási Bizottság ugyanis átengedte az erre vonatkozó kérdést.”

Nyitókép: Budapest, 2021. június 5. Karácsony Gergely főpolgármester, az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson induló politikus, a Párbeszéd társelnöke beszédet mond a kínai Fudan Egyetem budapesti kampuszának létrehozása ellen meghirdetett tüntetésen a Parlament előtt, a Kossuth Lajos téren 2021. június 5-én.
MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. augusztus 31. 12:50
ez akkora politikai blöff! hát ha szavaznak is? az érvénytelen lesz a részvétel miatt! hát ki a lószart érdekli az ilyesmi?
Krupp Skya
2021. augusztus 31. 12:17
A kormány már nem akarja megépíteni a Fundant, helyette egy hatalmas Lámpaernyőt fog felépíteni ami pekingi kacsalábon fog forogni és minden órában elénekli hogy: Ernyő, ernyő kerek ernyő, Vásárhelyi lámpa ernyő, Madám lakik benne, madám lakik 12.
hakos
2021. augusztus 31. 12:14
Mariska, ez van amikor elhiszitek a saját hazugságaitokat az állítólagos diktatúráról. Utána meglepődtök folyvást, mert a valóság nem passzol bele. Egyébként tényleg legyen róla népszavazás, kíváncsi leszek a részvételre. Szerintem eleve nem Budapesten kellene felépíteni a Fudant, hanem mondjuk Győrben, amelyik cirka egy órányi távolságra fekszik három fővárostól is. És ha van mulasztása a kormánynak, akkor az az, hogy a Budadapest nevű egészségtelen méretűre duzzasztott vízfejet nem igyekezett az elmúlt tíz évben némileg csökkenteni...
kiss.istvan770
2021. augusztus 31. 12:08
Te Bolsi Liba! A választási bizottság független, úgy dönt ahogy akar. A FUDAN létrejötte nem Budapesti, hanem országos ügy, mert nem csak a Budapestiek, hanem az ország számára épül. Budapest nem önálló állam, hanem Magyarország fővárosa. :) Ha a vidékiek is elmennek szavazni, akkor gergőkének bukta van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!