Elkezdődött ismét

2021. augusztus 19. 09:36

Ylva Johansson belügyekért felelős uniós biztos szerint az EU-tagállamoknak növelniük kellene betelepítési kvótájukat.

2021. augusztus 19. 09:36
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Elkezdődött ismét: Ylva Johansson belügyekért felelős uniós biztos szerint az EU-tagállamoknak növelniük kellene betelepítési kvótájukat. Mint fogalmazott, az instabil afganisztáni helyzet valószínűleg a migrációs nyomás növekedéséhez vezet, ezért minden lehetséges forgatókönyvre fel kell készülnünk.

azok számára, akik nemzetközi védelemre szorulnak, különös tekintettel a nőkre és a fiatal lányokra. »Ez tükrözné az új migrációs és menekültügyi paktumban meghatározott átfogó és kiegyensúlyozott migrációs megközelítésünket« – tette hozzá.”

Nyitókép: MTI/EPA/Litván kormány/Laima Penek

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2021. augusztus 22. 00:29
Kedves Ylva Johansson! Nekem is van egy jó javaslatom Önnek: tegye szét a lábait, és Ön fogadja be az afgánokat. Talán még élvezhetné is!
fintaj
2021. augusztus 19. 22:29
Az egyedülálló fiatal nők jöhetnek, a szakállasok maradjanak!
Akitlosz
2021. augusztus 19. 14:58
A jövő elkezdődött. A Fidesz már csak tudja.
Rocktoberi
2021. augusztus 19. 14:45
"akik nemzetközi védelemre szorulnak, különös tekintettel a nőkre és a fiatal lányokra." Ezt kivel akarja megetetni ez a liba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!