Egyre pofátlanabbul próbálja átmenteni magának a közvagyont a kormánypárt

2021. augusztus 12. 11:45

Erre egyetlen magyarázat van: az ellenzék győzelmére és a saját bukásukra készülnek.

2021. augusztus 12. 11:45
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Kezd eléggé hasonlítani a helyzet a rendszerváltás és az állampárt bukásának időszakára. Egyre pofátlanabbul próbálja átmenteni magának a közvagyont a kormánypárt: a miniszterelnök strómanjának és családtagjainak közbeszerzéseken keresztüli kitömésével töltött évek után most már a látszatra sem adnak, és visznek egyetemet, felsőoktatásnak járó közvagyont, vagy épp az állam tulajdonában lévő részvényeket. Mintha a sajátjuk lenne.

Erre egyetlen magyarázat van: az ellenzék győzelmére és a saját bukásukra készülnek, a hátralévő egy évben pedig az utolsó adóforintokat is zsebre akarják tenni. De hiába szervezik ki a fél államot és a fél közvagyont, 2022 után minden rendelkezésre álló eszközt be fogunk vetni az ellopott pénz visszaszerzéséért – hogy aztán végre egy olyan Magyarországot építhessünk, ahol a bűnt nem pártolják, hanem üldözik.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. augusztus 13. 10:35
A mostani ellenzék az amelyik a következőt csinálta 45-től 98-ig. Minden évben hazavitte az az évi GDP-t. Még ami le volt betonozva, azt is. Ha máshogy nem, telekkönyvileg bejegyeztette.
bajai
2021. augusztus 13. 05:59
Fegyőrke! Nem vagy képes felfogni: 1. A rendszerváltáskor el kellett volna kobozni a "kommunista" rendszer vezetőnek, fő működtetőinek vagyonát 2. Ez nem történt meg, jó példa erre az Apró család, de ez csak a felszín, a volt komcsik mindmáig jelentős gazdasági hatalommal rendelkeznek. 3. Ennek megtörésére, a valamint külföldi tulajdonba (a Fidesz támogatásával is) átjátszott vagyon egy részének visszaszerzésére a törekszik most a Fidesz, ez a fő oka a nagy sipítozásnak, összefogásnak. 4. Ehhez adódik még, illetve szerves része a kultúrharc, amely főbb témái a migráncsok, a buzioidok, az oktatás. 5. Sajnos időnként nem túl etikus ez az eljárás, ezért támadható. Ezen támadás nem a tényekre alapoz, hanem a gyűlöletkeltésre, ezen belül is egyetlen emberre koncentrál.
Harangláb
2021. augusztus 12. 20:44
Izomkodik a giliszta...:)
basti64
2021. augusztus 12. 19:46
Te kis pöcs! A magyarok nagy többsége a kormány újjáválasztására és a ti szánalmas bukásotokra vár. Alanyi jogon jár nektek minden reggel két óriási pofon, hogy eszetekbe jusson, kik is vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!