Amiről Orbán Viktor álmodik, az számunkra rémálom!

2021. augusztus 16. 12:47

Orbán Viktor megbukott, és mint egy bukott tanuló, elkezdte magyarázni a bizonyítványát.

2021. augusztus 16. 12:47
null
Demeter Márta
Facebook

„Orbán Viktor megbukott, és mint egy bukott tanuló, elkezdte magyarázni a bizonyítványát. Arról beszélt az egyik utolsó nyugati újságíróval, aki még szóba áll vele, hogy ők Magyarországon »egy gazdaságilag, politikailag, kulturálisan és még demográfiai szempontból is sikeres társadalmat« építenek.

Ha ez nem hazugság lenne, akkor nem kellene róla beszélni, mert azt mindenki tudná. Itthon is, és külföldön is. De Orbán hazudik, ő egy olyan társadalomról álmodik, ami számunkra egy rémálom.

Lehet hazudni külföldi újságíróknak, de a magyarok pontosan tudják az igazságot:

Józsefvárosban, Ferencvárosban és egész Magyarországon is az embereknek tisztességes keresetet biztosító munkahelyekre, megfizethető lakhatásra, és olyan fejlesztésekre van szükségük, amik nem csak a befektetőket vagy a fideszes milliárdosokat gazdagítják tovább, hanem a helyben élő embereknek biztosítanak munkahelyet, hozzáférhető szolgáltatásokat, ingyenes pihenőhelyet. Olyan beruházások kellenek, amiknek az emberek a nyertesei!”

Nyitókép: MTI /  Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mexivtad
2021. augusztus 18. 07:33
Kifelejtetted a "csodás" társadalmi vízióidból a deviáns, elmeteg Lmbtqwzzs szakkört, a minél több faltámasztó semmirevaló színes migriket, a köcsög fesztiválokat, óvodások vegzálását fasszal, és így tovább... Köszi de ezt soha! Hjaaa, a fidesz kormány zsenge, harmatos fos, na de amit ti kínáltok, az kritikán aluli, maga a kipusztulás.
Bokros Birka
2021. augusztus 17. 00:27
Amindenit már megint pedig még csak hétfő van! Ez elég gyorsan ment máskor úgy szombat, vasárnapra szokott megbukni! :D
Palatin
2021. augusztus 16. 23:40
Nem is az a legaljasabb az ellenzéktöl, hogy a legocsmányabb kifejezésekkel illetik a nagyon jól müködö, a többség bizalmát élvezö kormányt. Ezt még meg is lehetne nekik bocsájtani. Az igazi veszélyt az a hihetetlenül demagóg, parasztvakító igéretek jelentik, - mert ezeket sok zöldfülü tényleg elhiszi -, hogy ök valamit is jobban csinálnának. Egy fenét, ök mindent rosszabbull csinálnának, már csak azért is, mert a kezük alatt a gazdaság tropára menne. A BALOLDAL NEM ÉRT A GAZDASÁGHOZ. Még azok a nyugati baloldali kormányok sem, akiket el lehet fogadni tisztességesnek. A mi ellenzékünkkel itt kezdödik a baj. A ballibsik elsösorban emberileg, a jellemüknél fogva alkalmatlanok a vezetésre. A politikai alkalmatlanság már ebböl következik. Milyen egy közösség az, ahol egymást jelentgetik fel. Az ellenzéki "összefogás" nagyon hasonlít egy bankrabló bandára, akik addig talán összetartanak, amig a préda nincs a kezükben, de utána kinyírják egymást. Ezzel az ellenzékkel ugyanez következne be. Ha a préda (az ország fölötti uralom) megvan, a Gyurcsány-maffia kiebrudalja a többieket, akik a meglepetéstöl csak csodálkozni tudnak majd. Minden ballibsi párt a DK (= Gyurcsány) hasznos idiótája, csak ezt még nem látják. Az ellenzék probémája az lesz, hogy Gyurcsány csak egy bábot tud elképzelni miniszterelnökként, de Gyurcsány bábja viszont nem fog kelleni a népnek. Egy karakán, valóban alkalmas miniszterelnök nem vetné magát alá Gyurcsány bábjátékának, ezért Gyurcsány számára egy ilyen személy nem is jöhet szóba. Gyurcsány számára ugyanis nincs másról szó, mint az ö személyes revansáról Orbánnal szemben. Neki tehát nem az a célja, hogy egy akármilyen összetételü ellenzék megdöntse az Orbán-kormányt és egy "jobb" Magyarországot csináljon. Egy nagy fenét. Ez öt mind nem érdekli. Az egész összefogás csak arra kell neki, hogy abból, majd ö vagy a felesége vagy egy báb, - ez gyakorlatilag mindegy -, kiemelkedve, végül visszasomfordáljon a hatalomba. Az összefogás kell neki, hogy erösítse vele magát, de amint a lendület meglesz, ö abból ki akar emelkedni ténylegesen egyedüli gyöztesként. EZ A VÁLASZTÁSI STRATÉGIA GYURCSÁNY SZÁNDÉKAI SZERINT AZ Ö SAJÁT MAGÁNSZÁMA LESZ, AMINEK AZ EREDMÉNYEKÉNT Ö MAJD OTT AKAR "TÜNDÖKÖLNI" MINT LEGYÖZÖJE ANNAK, AKI ÖT LEGYÖZTE. GYURCSÁNY EGOTRIPJE AZ ELLENZÉK POLITIKÁJÁNAK ALFÁJA ÉS OMEGÁJA.
Volo
2021. augusztus 16. 22:18
Istenem, ez a buta, végtelenül ostoba liba, meri kinyitni a szopókáját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!