Csak akkor vágunk ki fákat, ha azok menthetetlenek

2021. augusztus 25. 08:56

Ezt a Fidesz is megtehette volna.

2021. augusztus 25. 08:56
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Erzsébetvárosban csak akkor vágunk ki fákat, ha azok menthetetlenek, illetve veszélyeztetik a környezetet. A Klauzál téren jelenleg folyamatban lévő fakivágást tavaly év végén alapos vizsgálat előzte meg. Minden egyes fa állapotát szakértők ellenőrizték, ha kellett műszeres favizsgálattal is. (...)

Ezt a Fidesz is megtehette volna, ami előtt hangulatkeltő bejegyzésben környezetrombolással vádolja a kerület vezetését. A tévedésekkel tarkított Facebook poszt szót ejt a Klauzál tér felújításáról is. Ezzel kapcsolatban hadd idézzem fel azt az érdemi döntést, amely a projekttel a zöldfelületet 36%-ról 51%-ra növeljük. Erzsébetvárosban nagyon fontosnak tartjuk a zöldfelületek megóvását illetve bővítését. Kiemelt célunk, amin folyamosan dolgozunk, hogy a VII. kerületbe több fát és virágos növényt telepítsünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2021. augusztus 26. 16:19
Akkor téged végleg ki kell vágni az országból, te irritáló liberálbolsevik.
DNS.
2021. augusztus 26. 08:25
Tarlós kivágott 1 fát, mentek tüntetni. Most hány fa ment a levesbe?
Bonaparte
2021. augusztus 25. 15:57
téged kellene már kivágni a hivatalból de iziben!
petike21
2021. augusztus 25. 14:36
Ma is sokat szeszelt ez Niedermüller. Ha ő vágja ki a fákat akkor menthetetlenek, ha a Fidesz az a környezet tönkretétele. Nem tudom mit itatnak vele a pártban ,de hatásos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!