Bársony

2021. augusztus 18. 11:13

Orbán csomagol, mint aki menni készül.

2021. augusztus 18. 11:13
Szalai Anna
Népszava

„A jogi lépéssel nem akadályozható meg az orbáni homofóbiát kirakatba tévő voksolás, de legfeljebb 90 nappal kitolhatja a parlamenti döntéshozatalt. Nem sok, mondhatnánk. De van, amikor a kevés a minden. Az egyetlen esély. Mert néha a reménytelennek tűnő helyzetekbe is bele kell állni. Jelezve, hogy még gondolkodunk, még nem gázoltak le minket teljesen, még remélünk. Hogy egyszer csak lesz más. Hogy van még erő a harchoz. Ezt az akaratot mozgósítaná elvileg az ellenzék is az orbáni rezsim megdöntéséhez.

Orbán csomagol, mint aki menni készül. Eddig jó, csakhogy azt is vinné, ami nem az övé, a közvagyont, Magyarország jövőjét. És ez az a pont, amikor egyszer és mindenkorra megálljt kell parancsolnunk! – buzdított Karácsony Gergely miniszterelnökjelölt-jelölt saját népszavazási kérdéseinek benyújtásakor. Azt is mondta, hogy ha kell, az utcára viszi az embereket.

Azután leült a sarokba, és elkezdte számolgatni az ellenzéki előválasztás esélyeit. Így tettek a szocialisták, a DK-sok meg a LMP-sek is. Mert azért mégiscsak az a lényeg, kié lesz a hatalom. Ki ülhet a végén a bársonyszékekbe, ki mondhatja meg, hogy mi lesz. A többi csak politikai blöff. Játszma, amelyben mi vagyunk a bábuk. Nincs ezzel gond, szokva vagyunk. De legalább ilyenkor, a nagy, szélesvásznú. sokszereplős oratórium előtt jó lenne kicsit hinni, hogy nem csak a harc a miénk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. augusztus 18. 22:10
Vastag a bőr a pofádon megkopott vörös. 2002-2010 közötti időben mit tudsz felhozni mint alkotás az 2xIMF hitelen kivül.
megvadult
2021. augusztus 18. 21:50
Ezt a sok zagyvaságot elhiszik a népszara olvasói ? Ha igen, nagy a baj a bal oldalon.
tevevanegypupu
2021. augusztus 18. 21:05
Elvtársnő feje van..és borzalmasan hülye.
Bátya62
2021. augusztus 18. 20:58
"Álmodtam egy világot magamnak...." (Edda)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!