Az igazi progresszió tíz tétele

2021. augusztus 15. 13:06

Elvtársak! Nem vagytok elég radikálisak!

2021. augusztus 15. 13:06
null
Amanda Göring
Kontra

„Bár elkezdődött a szép, új világ építése, a progresszió erőit még mindig béklyókba verik a múlt visszahúzó erői. Elvtársak! Nem vagytok elég radikálisak! Ahhoz, hogy az egyesült baloldali mozgalmak (BLMBTQ+) átformálják a világot, el kell menni a falig és még annál is tovább.

Alább adunk pár tanácsot, ha megfogadjátok, szorgos internacionálétok győzni fog!

1. Kezdjük a nyelvvel. Sem a cancel culture, sem a BLM-mozgalom nem vihető sikerre, amíg a gyarmatosító fehér ciszheteró nyugati kultúra nyelvét, az angolt használjátok. Egy igazi fekete harcos visszatér ősei nyelvéhez. Kínlódjon a fehér ember, hogy megértse az üzenetet! Az LMBTQ+-aktivistáknak ajánljuk az eszperantót, könnyen átalakítható az újbeszél céljaira.

2. Másodikként vegyük a vallást. Bár a haladás legfelsőbb foka az ateizmus, úgy tűnik, hogy főként a BLM-mozgalom alanyai közül sokan hívők. Az ő figyelmüket szeretnénk felhívni arra, hogy a kereszténység nevében rengeteg bűnt követtek el, őseiteket is kényszerítették hitük megtagadására és a keresztelkedésre. Meg a Biblia szerint amúgy is bűn a homoszexualitás, ezért inkább gyújtsátok fel a templomokat. Az iszlám megint csak homofób, haladó szemmel nézve a muszlim nőknek sem fenékig tejfel az élet, tehát a másik nagy világvallást is kizárhatjuk. Legjobb, ha nem hisztek semmiféle transzcendenciában (a gyermekeitek már nem fognak), helyette figyelmezzetek az NGO-kra, náluk van a bölcsek köve.

3. A művészetek terén már elkezdődött a tisztogatás, de még korántsem elégséges mértékben. Először is az összes olyan művet a történelem szemétdombjára kell vetni, ami a fehér ember nyelvén íródott (1-es pont), valamint az összes olyan alkotást is, aminek a kódrendszere valamely világvalláshoz tartozik (2-es pont).

4. Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata terhelt a görög-római-zsidó-keresztény kultúra örökségével, ráadásul a ciszheteró fehér férfiakat is emberszámba veszi. Ezért új, a BLMBTQ+-jogok nyilatkozatára van szükség.

5. A vagyoni egyenlőtlenség megszüntetésére nyilvánvaló a megoldás: vegyük el a heteroszexuális fehér embertől mindenét, az így összeharácsolt vagyont a mozgalmak bölcs vezetői osszák szét az aktivisták között. Ha egy gazdag fehér ember homoszexuális vagy transznemű, akkor az ő vagyonát nem kell bántani, mert abból finanszírozza világszerte a harcunkat.

6. A fehér nő - hacsak nem leszbikus vagy transznemű - közpréda. Ráadásul csókkal tudja tisztogatni a cipőket.

7. A biztonságért hadurak feleljenek. Ez mai napig így van az ősök földjén, legyen így mindenhol!

8. Nyitott határokat, nyitott ajtókat, nyitott társadalmat! Mindenki, aki a BLMBTQ+-mozgalom tagja, mehessen oda, ahová akar, lakjon abban a lakásban, házban, amelyikben akar, háljon azzal, akivel akar.

9. Globális alanyi jogon járó jövedelmet. Fizessen hetedíziglen a gyarmatosító fehér ember, mert a gyarmatokból gazdagodott meg még az a fehér ember is, aki soha nem volt gyarmatosító.

10. A fekete-barnával kiegészített szivárvány szabaddá tesz!”

Fotó: Romy Arroyo Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2021. augusztus 16. 10:51
A jó kurva édesanyáddal szórakozz! Ha nem tudod, hogy mi az eszperantó, akkor kussolj róla! Kulturálatlan állat! Jöhetnek a "nem tetszett"-ek! Minél több annál hatásosabb ez a prodaganda az eszperantó mellett. :) A "tetszik"-ek nem számítanak, mert a "tetszik"-elők enélkül is tudják, miről van szó.
fraktoaster
2021. augusztus 15. 22:26
Ez a Hermann unokája?
Agnieszka
2021. augusztus 15. 17:49
Ez valahogy mégsem annyira. A Göring Amanda jó.
balbako_
2021. augusztus 15. 15:21
Nagyjából igaz is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!