Az első siker: a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyta a Fudan-népszavazási kérdésemet

2021. augusztus 30. 18:38

Meg fogjuk akadályozni, hogy magyar családok eladósításával a kormány kínai érdekeket szolgáljon ki.

2021. augusztus 30. 18:38
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Az első siker: a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyta a Fudan-népszavazási kérdésemet. Most az kell, hogy a Fidesz trolljai ne támadják meg ezt a döntést. Ha így lesz, szeptember 15-e után kezdődhet az aláírásgyűjtés. Meg fogjuk menteni a Diákvárost, meg fogjuk akadályozni, hogy a magyar családok eladósításával a kormány a kínai érdekeket szolgálja ki a vidéki fiatalok boldogulása helyett.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2021. augusztus 31. 15:41
Ez a népszavazási kérdés nem akadályozza meg a Fundán egyetem létrehozását, csupán azt amennyiben érvényes és eredményes lesz, hogy ne kerüljön át a vagyon az alapítványhoz. A kérdés: ,,Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt?,,
tölgypajzsos
2021. augusztus 31. 14:50
Nem szégyelled a pofádat karigeri?!
Ernie Pantuso
2021. augusztus 31. 12:18
Hogy lehet az, hogy ma egy politikus ezzel tud kampányolni, hogy megakadályoz, visszamond, megakaszt. Senki nem törődik a politikával, azzal hogy az emberek mit karnak, csak nyomja a demagóg szöveget amit a gazdája épp aznap reggel a telefonban elmond neki? Elvtelen barom.
Tehetős Totó
2021. augusztus 31. 11:50
Még nem ütöttek agyon? Még kaptál pár lelegzetvételnyi időt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!