A tengerből kilovagolva a szegénységről beszélni nem túl eredeti

2021. augusztus 09. 07:59

Ha létezik politikai álszentség, akkor ez az.

2021. augusztus 09. 07:59
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Az a probléma, hogy ezeknek a legundorítóbb aknamunkát művelő kommunista propagandista feladatot ellátó pártkatonáknak fogalmuk sincs a valóságról. Mocskaikkal azokat az embereket hergelik, akik nem jártak még a Balatonon és a legnagyobb baj, hogy ezeket a szennyeket olvasva lehet, hogy úgy döntenek (ha meg is tehetnék), hogy el sem jönnek. Értem én, hogy ezeknek a hvg-atv-telex-444-tengelyen mozgó gyökérnélküli gyökereknek élvezet Magyarország egyik legnagyobb kincsét gyalázni, de borzasztóan káros, amit művelnek.

A Balaton él és virul, sokan vannak, akik sok lehetőség közül választhatnak. Ugyanakkor nemcsak a baloldali média hergeli a népet a Balaton ellen, hanem a pártok is. Dobrev Klára a minap a Facebook oldalán beszélt arról, hogy a magyarok jelentős része még néhány napot sem nyaralhat. Mindezt Gyurcsány felesége annyira jól időzítette, hogy miközben mondta demagóg szavait, szövetségese Tüttő Kata egy zakynthosi luxusnyaraláson lovagolt ki a tengerből.

Az egész baloldali kommunikáció nyáron arról szól, hogy ebben az országban nemhogy nyaralásra, de még lecsóra sincsen pénze az embereknek, erre Karácsony Gergely helyettese feltölti saját Instagram profiljára, hogy a tengerben szőrén üli a lovat. Ha létezik politikai álszentség akkor ez az. És itt szeretném megjegyezni, hogy nem az a legnagyobb probléma, hogy az egyébként milliárdos Leisztinger Tamás volt élettársa százezrekért lovagolgat, hanem az, hogy közben arról dumálnak, hogy itt mindenki mélyszegény, ami nyilvánvalóan hazugság.”

Kép forrása: Instagram

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silences
2021. augusztus 12. 12:28
80EUROs "luxus" lovaglás... ez aztán a hír.. MANDINER.. kerestem BORKAI "lovaglásáról" cikket, ahol a prostikká tette a lányokat..- NINCS MANDINER.. Kerestem az ereszcsatornás droggal félpucéran menekülő Szájerről.. NINCS MANDINER.. Kerestem KALETA pedofil botrányáról.. - NINCS MANDINER - kalap kutyagumi lett a lap..... mint a komcsik lapja régen.
Zsolt75
2021. augusztus 09. 20:32
"A Tüttőt, azt benéztem." K.G. , még a hölgy főpolgármester- helyettesi kinevezése előtt...
avízazúr
2021. augusztus 09. 16:36
"W. S.: Paripám csodaszép pejkó Paripám csodaszép pejkó, ide lép, oda lép, hejhó! Hegyen át, vizen át vágtat, nem adom, ha igérsz százat. Amikor paripám ballag, odanéz valahány csillag. Amikor paripám táncol, odanéz a nap is százszor." Mikor cseréli le jachtra???
Csomorkany
2021. augusztus 09. 15:46
80 Eu bazmeg, szállj már le arról a lóról, ne legyél már proletár! Lehet, hogy az egész luxusutazás volt egymillió Ft is, de akkor már tényleg megengedtek maguknak ezt-azt. Reálisan a görög tengerpart 3-400 000 Ft/hétből kihozható, úgy mondjuk valóban nincs benne tengeri lovaglás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!