A propagandisták nagyon félhetnek

2021. augusztus 30. 10:41

Mindenhová, összesen hat bejárathoz különleges, biztonsági üveges zsiliprendszert telepítenek.

2021. augusztus 30. 10:41
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Az MTVA 590 millióért szereltet beléptető kapukat a Kunigunda úti épületbe. A propagandisták nagyon félhetnek. Mindenhová, összesen hat bejárathoz különleges, biztonsági üveges zsiliprendszert telepítenek, amibe belépve több szenzor (infravörös, ultrahangos és nyomásérzékelős) ellenőrzi, hogy egyszerre csak egy ember legyen bent. Csak ezután lehet a belépőkártyával nyitni a túloldali ajtót. Mindezt horribilis összegért, kapunként 100 millióért. Az már csak hab a tortán, hogy fél éve a biztonsági kamerarendszert is bővítették 180 millióért. Őrület! Ilyen az, amikor a talpnyaló propagandisták nem csak végletekig gyávák, de a végletekig korruptak is.

Ezzel együtt: a paranoiájuk számunkra is meg kell, hogy mutassa újra, hogy mennyire kulcsfontosságú bástyája a hatalomnak a propaganda. És ismét eszünkbe kell, hogy véssük: amíg nem lesz százezer ember ott, addig a propaganda él és virul és addig nem beszélhetünk tisztességes választásokról és jó esélyekről. Ha egyszer százezren leszünk ott (előbb-utóbb muszáj lesz), akkor elég felesleges lesz ez a hat zsilip.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cs72
2021. augusztus 31. 08:24
Ez csak hab tortán
Pista6
2021. augusztus 30. 16:12
Ez azért van hadházi mert kunhalmi és föleg te lyukas zokniban ne tudjatok illetéktelenül bemenni!
VeJoLa
2021. augusztus 30. 16:09
dr.zuglófasz! Nem volt hiába az a kamera-beruházás! Már előre élvezem az élő közvetítést a forradalmatokról! Micsoda tülekedés lesz a lépcsőkorlátokon, mekkora zoknilyuk-tárlat a zoknijuk, ha ottalvós lesz az épületetfoglalás, mekkora lesz a mentőforgalom, ha a lengőajtók visszaverik őket!!
Csendőr
2021. augusztus 30. 15:24
Neked meg a magadfajtáknak szegedi csillagban kellene megtapasztalni a beléptetőrendszert. Egyszer befelé 15 év után kifelé. És még elég humánus voltam az éveket tekintve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!