A melegjogi aktivista brazil gamer így hálózta be a gyerekeket

2021. augusztus 02. 18:18

A színes szakáll meg frizura csak álca: ezek tényleg a gyerekeidért jönnek.

2021. augusztus 02. 18:18
null
Ódor János László
Kontra

„MEGINT ÖSSZEMOSTÁK ŐKET A PEDOFILOKKAL: A MELEGJOGI AKTIVISTA BRAZIL GAMER ÍGY HÁLÓZTA BE A GYEREKEKET. Áldozatai a vallomások szerint 10 és 14 év között voltak.

Minek bármilyen tendenciózus propaganda, tények-számok ízlés szerinti kiválogatása, vagy akár bármilyen paródia is, ha ŐK MAGUK A PARÓDIA?

Már amennyire röhögni lehet egy olyan híren, ahol a vád szerint egy, számomra amúgy se túl szimpatikus, rózsaszínre festett szakállú, kékhajú, kövérkés, az LMBTQ és a szerelem határtalanságát hirdető brazil gamer bácsi 10, ill. 14 év közötti gyerekeket rontott meg? A szerelemnek nincs: neme, vallása, szexualitása (??), teste, színe. Igen, és RaulZito (teljes nevén Raulino de Oliveira Maciel) bizonyára az életkort is idegondolta.

A hírek úgy szólnak, hogy ez a színes szakállas bácsi azzal a mézesmadzaggal férkőzött a gyerekek közelébe online streamelős csatornái egyikén, hogy a játékpiacon, de akár a médiában is majd állást talál nekik – szól a The Sun tudósítása; de egy játékos szakportál szerint csak simán közös játszásról, élőzésről szólt az ígéret.”

Nyitókép: instagram.com/raulzitoyt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuszka
2021. augusztus 04. 18:10
Csak szólok: mikor a 'pedofil papokról' írnak hasonló (de ennél mérsékeltebb hangvételű) cikkeket ellenzéki portálok, akkor teli torokból szoktatok ordítozni (egyébként alapvetően jogosan).
Mátyás01
2021. augusztus 03. 15:27
Ez nem lehet, pedofílok csak a katolikus egyházban lehetnek, még hogy a melegek között, ki hallott már ilyet. Szerintem Perintfalvi Rita következő könyve a meleg pedofílokról fog szólni. Ja, nem.
nempolitizálok
2021. augusztus 03. 14:17
Gyermekszerető libsi. Ezekből 12 egy tucat, hiszen ott megvédik egymást.
VeJoLa
2021. augusztus 02. 19:18
Ezért nem dughatjuk a fejünket a homokba! A gyermekvédelmi törvény mellett a szülők lankadatlan éberségére is szükség van ahhoz, hogy az ilyen "színes" alakok csábítása ne érjen célt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!