A legkomolyabban kérdezem: mi baja van Parraghnak?

2021. augusztus 31. 09:54

Annyira várom, hogy az ilyen, végtelenül ostoba és aberrált embereket leválthassuk a hivatalaikból!

2021. augusztus 31. 09:54
null
Bősz Anett
Facebook

„»Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.« A legkomolyabban kérdezem: mi baja van Parraghnak, hogy ez eszébe jut?! Számít egy tanár-diák viszonyban a tanár szexuális orientációja?

Vagy Parraghnak az a gondolata, hogy egy 9 éves gyerek és egy felnőtt közt létrejöhet szexuális kapcsolat? Esetleg normál működésnek véli, hogy egy testnevelő tanárban megfogalmazódhat a gondolat, hogy bármit is kezdjen szexuálisan egy alsós tanítvánnyal? Annyira várom, hogy az ilyen, végtelenül ostoba és aberrált embereket leválthassuk a hivatalaikból!”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerencsi Veronika
2021. augusztus 31. 23:32
Idióta a nő! Nem tudja mi a pedofilia? Javaslom nézzen utána. Gyermekét pedig tartsa távol olyan felnőttektől akik nagyon símogatják.
khomeini
2021. augusztus 31. 22:33
Kedves Anett, Parragh egy köztestület, nevezetesen a kereskedelmi- és iparkamara vezetője. Az ő leváltása csak úgy lehetséges, hogy a köztestületi tagok mást választanak meg a helyére maguk közül. Nem fogjátok tudni leváltani, mert semmi közötök nincs a köztestülethez. Csak szólok.
Gèbi
2021. augusztus 31. 22:23
Megjött Anett, a falu esze. Lapozzunk!
Sulammit
2021. augusztus 31. 22:01
Te mered ostobának nevezni Parragh Lászlót te, akiről egyöntetű volt az egyetemi hallgatók véleménye, hogy egy unalmas és ostoba oktató, aki a saját tárgyát sem tudja elmagyarázni és ált. iskola második osztályos szintet sem éri el az alapműveletekből? Te mersz beszélni, amikor a férjed Csőzik László Érd polgármestere az óvodásokat záratta inkább be a rekkenő nyári melegben, és nem a meztelenre vetkőzött ordibáló, nemi szervét mutogató és a kicsik szájába ajánlgató pedofil, szatírt?! Amit írtál Parraghról azt a férjedre kellett volna írnod. Én mindenesetre rá vonatkoztatom. "Annyira várom, hogy az ilyen, végtelenül ostoba és aberrált embereket leválthassuk a hivatalaikból!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!