A kormány beijedt

2021. augusztus 24. 17:02

Beijedt attól, hogy több ezren álltunk ki a Diákváros mellett.

2021. augusztus 24. 17:02
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Nem lelassítani kell a Fudan előkészületeit, hanem végre leállítani a beruházást!
A kormány beijedt. Beijedt attól, hogy több ezren álltunk ki a Diákváros mellett, és követeltük, hogy ne épüljön kínai elitegyetem a magyar adófizetők pénzén. Júniusban még nagy mellénnyel hoztak törvényt a Fudan létrehozására, azonban több, a törvényben előírt feltétel máig nem valósult meg. 

Hiába reménykednek azonban, hogy a közhangulat majd megnyugszik, és ők hamarosan újra nekiállhatnak ennek a több milliárd forintos beruházásnak, amellyel még az unokáinkat is eladósítanák, nem így lesz. Azért kezdeményeztünk népszavazást, hogy a többség hangját hallassuk, hogy megakadályozzunk egy olyan építkezést, amely megint a kínai érdekeknek, a kiváltságos keveseknek az érdekeit szolgálja, és azért, hogy kiálljunk a Diákváros ügye mellett, amely több ezer vidéki magyar diák számára jelentene megfizethető lakhatást, kiszámítható jövőt.

Remélem, a Nemzeti Választási Bizottság hétfői ülésén végre dönt a népszavazási kérdéseimről, amely a többség akaratát, a 99%-ot képviseli.” 

Kép forrása: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DNS.
2021. augusztus 26. 08:23
Úgy gagyogja ezt a diákvárosos lemezt mintha a kormány nem akarna diákvárost. Értelmi fogyatékos
nyugalom
2021. augusztus 25. 09:51
Ez a kupac meg a bandaja menthetetlen, opni-töltelek! Idegenek, magyargyülölők! Proli komcsi es askenazik!
Reszelő Aladár
2021. augusztus 25. 01:26
Városépítő Geri! Mások azzal kampányolnak, hogy mit szeretnének felépíteni, te meg azzal, hogy milyen építési terveknek fekszel keresztbe. Ezek alapján a te sikerességed a megakadályozott projektek számában mérhető? A stadionstop ugye nem jött össze, mert épül az atlétikai stadion meg a népligeti sportcsarnok, a Puskás pedig pont készen lett mire jötték. A Liget már lassan félkész, így ez csak félsiker. De minden felújított kis zölddarab egy apró pici vereség neked. A rómain nem lesz gát, ezzel megóvtál pár fát, de majd ha Greta Thunberg küld egy árvizet, akkor mehetsz majd a tanácsadóiddal lapátolni. Szuperkórházat sem akarsz, hiszen valakik azt mondták, hogy nem kell. Igaz, hogy az a valaki összekeverte Mengelét Mandelával, de ez most mind1. Most pedig egy egyetemet készülsz megfúrni. Még a végén a Fudan is Bécsig mendkül. Oktatásegészségügy. Ahogy ti szeretitek!
tevevanegypupu
2021. augusztus 24. 22:30
Beijedt..atyaég..megijedt..tudja ezt nálunk magyaroknál így mondják ..ennyire ostoba, kétségbeejtően reménytelen alak képvisel Budapesten az ujnyilas neokommunistákat..ennél Szálasi és Rákosi ezerszer okosabbak voltak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!