A kivégzéshez barátságos arcot kérek!

2021. augusztus 17. 16:44

Egyszerű kormányváltás zajlik barátságos emberekkel vagyis Biden, a globalizmus bábja jó döntést hozott.

2021. augusztus 17. 16:44
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A globális pénz és kulturális hatalom szabadcsapataként működő, a nemzeti kormányokkal szemben folyamatos (dez)információs háborút folytató csatornáról eddig sem volt túl jó véleményem, de ez a nyilvánvaló hazugság a helyzetről, az előidézett probléma súlyáról már minden határon túlmegy; ugyanakkor bepillantást enged az új típusú hadviselés boszorkánykonyhájába: aki uralja a szavakat, aki el tudja hitetni a saját narrativáját (jelen esetben: nincs itt semmi gond, egy egyszerű kormányváltás zajlik barátságos emberekkel – vagyis Biden, a globalizmus bábja jó döntést hozott) az általa birtokolt és egy bizonyos (globalista=kulturmarxista) ideológia szolgálatába állított médium(ok) segítségével olyan társadalmi erőteret tud létrehozni, amelynek hívószavai a tolerancia, a nyitottság, a sokszínűség, végcélja pedig a határok (erkölcsi és fizikai) lebontása, a nemzetek, nemzeti érdekek megszüntetése.

Kedves barátaim, remélem, hogy ezek után egy szavukat (hazugságaikat) sem hiszitek el, amelyekben a két »szabadságharcos« nemzetet, a lengyelt es a magyart támadják! Ők a nyugati civilizáció igazi ellenségei! Olyan erők zsoldjában állnak, akik hosszú és kitartó »terepmunkával« meg akarják változtatni a civilizációnk alapjait; magányos »fogyasztó állattá« akarják zülleszteni az európai embert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2021. augusztus 18. 08:01
Goebbels propagandája kismiska volt ahhoz képest,amit a liberálisok csinálnak ma objektív tájékoztatás címszó alatt.
Silcon
2021. augusztus 18. 07:18
"aki uralja a szavakat, aki el tudja hitetni a saját narratíváját" Nagy Sándor: ha lett volna kalasnyikovom, nem állok meg Indiánál! Dzsingisz kán: ha lett volna T34-esem, meg sem állok az Atlanti óceánig. Napóleon: ha lett volna Pravdám, sosem tudja meg a világ, hogy vesztettem Waterloonál.
csuszka
2021. augusztus 17. 23:56
Bocsássatok meg, de nevetséges, amit a kormánymédia Afganisztán kapcsán előad. Amíg Trump volt hatalmon, helyeselték a kivonulást, míg amikor Biden befejezi, amit Trump elkezdett, mindennek elmondják ők. Most döntsétek már el: helyes-e a kivonulás vagy nem? Ha kell, az helyes döntés akár Trump, akár Biden hozza, ha nem, akkor egyiknél sem az. Csak szólok nekik, Amerikában ehhez hasonló mutatványt a demokrata párti sajtó ad elő, ellenkező előjellel: ha Trump alatt történne az, ami most történik Afganisztánban, akkor Trumpot tömeggyilkosnak neveznék, míg Biden alatt alig írnak a témáról.
szürkeSzarvas
2021. augusztus 17. 19:14
A demens hazudik. Amit közv. előtte beletáplált a "tartotiszt"-nehogy "elfelejtse" miröl is beszél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!