A Karácsony Gergely vezette Budapest állapota minden szempontból egyre borzasztóbb

2021. augusztus 13. 07:35

Rossz látni, ahogy napról napra elviselhetetlenebb a fővárosi lét.

2021. augusztus 13. 07:35
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„A Karácsony Gergely vezette Budapest állapota minden szempontból egyre borzasztóbb… Értem, hogy miniszterelnök akar lenni, de kicsit foglalkozhatna a valódi feladatával is. Csak azért mondom, mert én, illetve (sokan mások) imádjuk ezt a várost és rossz látni, ahogy napról napra elviselhetetlenebb a fővárosi lét.

Ez pedig a főpolgármester felelőssége!”

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2021. augusztus 13. 10:56
Te nem ismered az Alaptörvény 2013 és 18. évi módosításait se! Olvasd el annak a 178/ 2018 sz Kormányrendeleti végrehajtási utasítását. Ott rájöhetsz, mely országos kormányzati szervek feladata az életvitelszerű közterület használat felszámolása, aztán az ilyen emberek ellátása.
aruna
2021. augusztus 13. 09:25
A közterekre visszaengedett hajléktalanok, dizájnerdrogosok stb. mögött vélhetően több politkai megfontolás is lehet, egyrészt demonstrálni, milyen borzalmas állapotok uralkodnak az országban, milyen sok a szegény ember stb., valamint a hangtalan többséget traumatizálni, megfélemlíteni ezeknek a társadalmi csoportoknak az arcunkba tolt jelenlétével. Ha jól emlékszem, szociális bérlakásprogram volt ígérve meg egyebek... Ugyanis egy-egy közterületről el lehet távolítani ezeket az embereket, de maj megjelennek másutt. Egy valamirevaló - baloldali - főpolgármesternek a probléma rendszerszintű megoldásáról kéne gondolkodnia.
states
2021. augusztus 13. 09:20
Szűk 2 év alatt olyan pusztítást végzett balfaszgeri, hogy szerintem még Demszky is anyázza, mert hazavágja a moslék választási esélyeit. Mert ha a fővárosnak is megtelik a tőke vele, akkor aztán tényleg megnézhetik magukat tavasszal.
Palakon
2021. augusztus 13. 09:13
Erre szavaztatok b+. Par eve amikor kitiltottak a csoveseket a kozteruletekrol, meg alkalmai Klubradio hallgatokent emlekszem mekkora erzekenyites indult. Habzo szajjal ment a duma, az emberi jogokrol stb. Hat bazdmeg, itt vannak az emberi jogaikat. Nyaljatok, szagoljatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!