A honvédelmi bizottság három ellenzéki tagja azt állítja, hogy Pegasus-ügyben kezdeményezték a bizottság összehívását

2021. augusztus 15. 10:47

Összegezve: érvényes kezdeményezés nincs, semmilyen határidő nem ketyeg.

2021. augusztus 15. 10:47
null
Kósa Lajos
Facebook

„A magyar sajtóhoz eljuttatott nyilatkozataik alapján a honvédelmi bizottság három ellenzéki tagja azt állítja, hogy Pegasus-ügyben kezdeményezték a bizottság összehívását.

Ez nem igaz. A Parlament Házszabálya világosan meghatározza, hogy a bizottság összehívását milyen alaki és tartalmi feltételek mellett lehet kezdeményezni. Ilyen kezdeményezést csak egy ellenzéki képviselő terjesztett elő, ez kevés, mert legalább két kérelem szükséges ahhoz, hogy az eljárás elinduljon. Internetes bejegyzések és sajtónyilatkozatok alapján nem lehet a bizottságot összehívni.

Tekintettel arra, hogy most a Parlament tavaszi és őszi ülésszaka között vagyunk, egy ilyen esetleges kérelem határidejének számítása az őszi ülésszak első napjától, szeptember 1-től kezdődik.

Összegezve: érvényes kezdeményezés nincs, semmilyen határidő nem ketyeg. Azonban az ellenzék nem ennyire tájékozatlan. Az egész habverés egyedül arra jó, azzal kísérletezik, hogy életet leheljen a sorosista szervezetek által gerjesztett, de azóta kifulladt, úgynevezett Pegasus-ügyben. Na, ilyenkor szokták azt kiabálni a B-középben, hogy nagyon gyenge, csak markánsabb megfogalmazással.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. augusztus 15. 15:35
Ennyire még ők sem hülyék, csak szeretnek a hírekben szerepelni.
Rocktoberi
2021. augusztus 15. 14:41
A moslékkoalíció megint egy döglött lóra pattant fel. Gratulálok! Csak így tovább!
B_kanya
2021. augusztus 15. 14:23
Balfaszok, direkt stábot tartanak az érvénytelen feljelentések, beadványok, törvény- és népszavazásjavaslatok összeállítására. Megcsinálják úgy, hogy "hivatalból" ki kelljen dobni az első papírkosárba egy "érvénytelen, LFS, alászolgája" pöcsét ráütése után, aztán mennek hisztizni a prolijaik elé... Remélem van pár szavazójuk, akinek ez tiszta...
Báthory Ödönke
2021. augusztus 15. 13:06
Hozzáértőként írtam egy programot, ami átnézte a telefonomat. Talált is egy titkos helyen egy bejegyzést hogy: "eztet a telefont a pegazus lehalgassa" Azóta csak a wc-n ülve használom. Mivel képet is tud lehallgatni, mindig megmutatom az eredményt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!