A gyalázatos járványkezelés után újabb nemzeti tragédia réme fenyeget

2021. augusztus 06. 13:56

Újabb nyilvánvaló eset, amikor közvetenül emberéleteket veszélyeztet a kormány ámokfutása!

2021. augusztus 06. 13:56
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„ÚJABB NYILVÁNVALÓ ESET, AMIKOR KÖZVETLENÜL EMBERÉLETEKET VESZÉLYEZTET A KORMÁNY ÁMOKFUTÁSA! Hiába figyelmeztetett előre minden szakmabeli, a kormány nem tágított és bevezette az egészségügyi jogállási törvényt, és íme az eredmény: szerda estétől »humánerőforrás krízis«, vagyis a vállalkozóként dolgozó orvosok felmondása miatt leállt az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi osztálya.

Ezzel betegek százainak élete kerül közvetlen veszélybe! Ez a híres magyar egészségügy, ami meg sem rendült a járvány alatt! A Müller Cecília által vezetett NNK jó bürokratikus megoldásként hozott egy határozatot, amiben egyszerűen a környező kórházak SBO-it jelölte ki az »instabil és súlyos állapotú« betegek ellátására, a koordinálást meg oldja meg a Mentőszolgálat!

Elképzelhetjük, mennyire örülnek ennek a Honvédkórházban vagy a Bajcsy-Zsilinszkyben! Az Uzsoki SBO a kórház honlapja szerint évi 16 ezer beteget lát el, vagyis a következő egy hónapban nagyjából 1300 beteg ellátását kell megoldaniuk pluszban, miközben amúgy is megszakadnak a munkától. 

Ez már nem egy orvosszakmai kérdés vagy egy munkajogi vita, ez már mindenkit érint, hiszen bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy sürgősségi ellátásra van szüksége. Nem túlzás, ha azt mondom: a gyalázatos járványkezelés után újabb nemzeti tragédia réme fenyeget, ha ez így megy tovább. Ellátatlanul maradhatnak betegek, vagy akár meg is halhatnak, amíg a mentő kering velük a kórházak közt.” 

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meszarostibor
2021. augusztus 08. 08:18
Zug Ló Doktor
Pozitív
2021. augusztus 07. 14:13
Rohadt pánikkeltő szardarab vagy orvos (???) létedre!!! De annyira le vagy már pukkanva, és annyira hiteltelen vagy,hogy már csak a hozzád hasonló leszakadt farzseb prolikat tudod rémisztgetni a hülye sztoriaiddal!
Eva-Anna
2021. augusztus 07. 12:39
Beszél a lodoktir angolul? Tolmácsot is fogadhat. Azt lehet látni, hogy Magyarország a Covid kezelésében a vilagon a 3. Helyen Van https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/Japan-slips-to-83rd-in-Nikkei-COVID-index-amid-subdued-Olympics
Pelso j.
2021. augusztus 07. 10:11
Lassan Hadházy ugyamolyan demagóg módon hergel, mint a fidesz már vagy harminc éve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!