A Cseh-botrány jó lakmuszpapír

2021. augusztus 18. 18:15

Egymás közt mindent szabad nekik: ez a klasszikus tétele a baloldali képmutatásnak.

2021. augusztus 18. 18:15
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Magyar Nemzet

„Vannak állandó mutatók az univerzumban, és ezek közé tartozik a baloldali képmutatás. Ezt egyfajta mértékegységként is lehetne használni. Mondjuk egy baloldali képmutatás, azaz 1 BK egyenlő azzal a helyzettel, amely akkor áll elő, ha baloldali politikus nyíltan kerül magyarázhatatlan helyzetbe. Fogadjuk el ezt axiómaként. Korózs Lajos hazugságai, a DK és az MSZP támogatásával induló egykori kisnyilasok vagy éppen Cseh Katalin ügye azonban már minősített méréseket kíván, ahol sebtiben megalkotott mérőműszerünk majdhogynem kiakad.

Mert ez a bizonyos baloldali képmutatás Cseh Katalin esetében kezd szinte komikus jelleget ölteni. Hol van Hadházy Ákos dühödt, tényfeltáró lendülete? Aki egy általa gyanúsnak tartott falusi strandon is vizsgálódni kezd, ha nem találja meg minden egyes napozóágy számláját három példányban? (Nota bene, nemrég egy közösségi oldalas bejegyzésében Hadházy leírta, hogy ő persze felvette a kapcsolatot a Cseh Katalinhoz kapcsolható cégekkel, amely vállalkozások mindegyike igencsak szívélyesen biztosította afelől, hogy minden szükséges információval ellátják. Milyen szép ez, igaz?) Hol vannak a korrupcióra oly érzékeny baloldali politikusok?

Az LMP szerint például addig nem kell kivizsgálni megfelelő mértékben ezeket az ügyeket, ameddig csak a jobboldali médiumok tárják fel. Önök el tudják képzelni, hogy valaha is elfogadnának olyan választ egy általuk érzékenynek vélt ügyre, hogy ugyan már, ez csak a 444-en jelent meg? Cseh Katalin saját szavai szerint nevetségesnek tartja a vádakat. Képviselő asszony, ne nyugtalankodjék, ott még nem tartunk. Ez egyelőre csak gyanú. Én készséggel elhiszem, hogy Cseh Katalinnak akár igaza is lehet, csak ahhoz a szájtépésen túl mutatni is kéne valamit. Avagy azt sem muszáj, csak akkor ne lepődjék meg a reakciókon.

No, akkor mi a helyzet Cseh Katalinnal, aki még cáfolatba sem igazán kezdett a balos közhelyek pufogtatásán túl? Baloldali narratíva szerint Cseh beismerésdefenzívát folytat. Persze a leghangosabb csöndet a Momentum produkálja. Az a Momentum, amelynek elnöke, Fekete-Győr András pár hónappal ezelőtt még azt mondta a Hír TV-ben, ha kiderülne egy momentumosról, hogy az a közösből vett el, akkor természetesen nem lehetne folytatása a karrierjének. Erre Cseh esetében még egy nyomorult vizsgálati paródiát sem képesek lefolytatni. Értik, ugye? Még előttünk lehet a kép, ahogy Fekete-Győr lángoló tekintettel, képzeletében kivont szablyával értekezik arról, hogy Magyarország mindeddig egy következmények nélküli ország volt, de majd mostantól…!Igen, az ő sajátos »mostantól« értelmezése kimerül abban, hogy zavartan hümmög, ha kényelmetlen helyzetekről kérdik a véleményét, mint azt most is láthattuk.”

Fotó: Cseh Katalin ,Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. augusztus 19. 14:11
A botmixeres riherongy neve, Cseh Katalin, örökre fennmarad! Ganaj nő!
makám
2021. augusztus 19. 07:53
"Egymás közt mindent szabad nekik: ez a klasszikus tétele a baloldali képmutatásnak." ezért nem szabvad embeszámba venni ezeket. csak visszaélnek vele.
NOMan
2021. augusztus 18. 23:58
Primitív Fidesz Primitív ellenzéke.
szürkeSzarvas
2021. augusztus 18. 20:47
Hasházy nem nyomoz? Miert nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!