Jakab Péter újra megmutatta, mit ér neki a melós

2021. július 08. 10:41

Semmit, és még annyit se.

2021. július 08. 10:41
null
Patkó Endre
Kontra

„Erős pár napon van túl a Jobbik elnöke, és egyben miniszterelnök-jelöltje, Jakab Péter. A balatoni turnéján, rövid időn belül immár másodszor sikerült kimutatni a foga fehérjét. Előbb egy tolató markoló kezelőjével akadt afférja, akit verbálisan szépen meglincseltetett népes facebook-os rajongótáborával, majd pár nappal később egy balatonlellei vendéglőst próbált meg ellehetetleníttetni a véresszájú álprolikból álló trollhadseregével.

A minap ugyanis szintén Steinmetz Ádám társaságában, Lelle főterén tartott fórumot az erősebb gyomrúaknak, amit a hírek szerint egy, a téren működő vendéglő tulajdonosa »zavart meg« -állt Jakab erről szóló posztjában, a vendéglősre külön kitérve. Szerinte ugyanis egy Fidesz által fizetett zavarkeltőről van szó, megemlítve azt is, hogy a vendéglátószektor pedig nem is kapott semmilyen támogatást a kormánytól a pandémia által okozott károk enyhítésére. (Ez persze hazugság, de erre most nem is fecsérelnék több szót.)

Emellett nem volt elég, hogy kirakja az étterem fotóját és néhány keresetlen szóval köszörülje a nyelvét a vendéglősön, még meg is kellett alázni szerencsétlent az egyik asztalára hetykén odavetett néhány orbános műpénzzel, utalva arra, hogy valószínűleg itt egy Orbán-féle trollról van szó. Több se kellett a jobbikos Facebook-kommandónak, elkezdték csúnyán lepontozni a szóban forgó vendéglátó egységet a Google erre hivatott felületén, beláthatatlan károkat okozva ezzel az üzletnek. Nyilvánvalóan ez is volt a célja: aki nem az ő véleményén van, azt el kell törölni, meg kell alázni, ki kell csinálni. Pont, mint a markolós esetében.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandypappa
2021. július 08. 13:43
Ena vendéglátós helyében simán beperelném. Hitelrontas, rágalmazás, becsületsértés, kiesett bevétel meg ilyenek. Aljas emberszabású ez a jakab!
sozlib_abschaum
2021. július 08. 11:58
Ezt az elmebeteget addig ütném, amíg visít, utána meg azért, mert visít.
Tidal_wave
2021. július 08. 11:57
Nagy dilemmában vagyok: az ellenzéki előválasztáson Dobrevre vagy Jakabra szavazzak. Jó lenne látni, hogy ez a két elmebeteg bejut a második fordulóba, a bociszemű Gejgő meg csak néz bután...
Pandaka pygmaea
2021. július 08. 11:36
Steinmetz Ádám szégyent hoz a vizilabdasportra és az olimpiai bajnok csapatára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!