Orbánéknak nem kell a Norvég Alap pénze

2021. július 23. 16:17

Mert nem tudják már ellopni.

2021. július 23. 16:17
Arató Gergely
Demokratikus Koalíció

„A kormány inkább lemond több mint 70 milliárd forintról, ami a Norvég Alapból érkezne a hazai civil szervezetekhez, mert nem avatkozhatnának bele állami szinten, hogy ki kapja ezeket a támogatásokat – mint ahogy ez egyébként más országokban is működik.

A Demokratikus Koalíció szerint mindent elárul Orbánékról, hogy ha nem lophatják el a támogatásra szánt milliárdokat, akkor már nem is kell nekik. Ugyanez történt az uniós forrásokkal is, csak úgy kellett nekik a pénz, ha el tudják lopni - minden figyelmeztetés ellenére érintetlenül hagyták az egész korrupt rendszert és addig loptak, amíg el nem zárták a pénzcsapot. Ezzel a gusztustalan, feneketlen étvággyal most olyan civil szervezeteket fosztanak meg pénztől, akik az állam feladatát átvállalva foglalkoznak a hátrányos helyzetűekkel, vagy épp az oktatással. Mi, európai magyarok elutasítjuk Orbánék józan észt nélkülöző, féktelenül kontrollálni vágyó politikáját, és a 2022-es kormányváltás után lehetővé tesszük, hogy ezek a szervezetek hozzájuthassanak támogatásokhoz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. július 24. 17:34
mert nagyon nagy az ára!
NKFF
2021. július 24. 17:02
A DK egy szaregylet Fletóval az élen!Az ellenzék vezető ereje!Tele van ilyen szarató féle majmokkal!
tokabat
2021. július 24. 12:30
Az ok. hogy politikailag támadni kell az ellenfeleit, de sületlenségeket mondani, pláne leírni....
poverello 1226
2021. július 24. 10:19
Csorog a nyálad a norvég alap pénze után ugye Arató? Nem is csodálom, 11 éve csak nézitek az ellopni valót, de nem fértek hozzá! Sajnos az a rossz hírem, még sokáig csorgathatjátok a nyálatokat, nem lesz mit lenyelnetek! Kitartás, tudod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!