Orbán Viktor unalmas

2021. július 21. 10:33

A választók egy idő után egész egyszerűen valami újra, valami másra vágynak.

2021. július 21. 10:33
Pápay György
Magyar Hang

„Számtalan oka lehet annak, hogy egy régóta hatalmon lévő párt megbukik a soron következő választáson. Előfordulhat például, hogy vezetői arrogánssá és elbizakodottá válnak, különféle gazdasági visszaélések kötődnek hozzájuk, belekényelmesednek a hatalomba, vagy pusztán nem képesek megfelelni az új politikai kihívásoknak.

De mindezen tényezők mellett az egyik legfontosabb szempont valószínűleg az, hogy a választók egy idő után egész egyszerűen valami újra, valami másra vágynak. Lehet, hogy ez nem hangzik igazán racionálisan, ám ha a politikát kizárólag a racionalitás vezérelné, egészen másként alakulnának a dolgok mind világszerte, mind Magyarországon. Márpedig az emberek hajlamosak ráunni azokra az arcokra, amelyeket hosszú évek óta a címlapokon látnak, s ilyenkor új arcokat szeretnének látni helyettük – nincs ez másként a közéletben sem. Ezt természetesen a több mint tíz éve kormányzó Orbán Viktor is tudja, és igyekszik mindent megtenni azért, hogy az unalmassá válás halálos csapdáját elkerülje.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. július 21. 23:25
Hogy is mondta a dajcstomi? Ki a f@szom az a (Melia) Pápay György? Soha nem hallottam róla, de már is ráuntam. :-))))
urga
2021. július 21. 22:12
Én is nagyon szeretnék már új arcokat látni az ellenzékben. És főleg, új gondolatokat!
Erdőmester
2021. július 21. 17:27
Hát igen! Rá lehet unni a régi arcokra. Én is nagyon unom Fletó, Jakab, Szabó T, Kunhalmi, Karácsony, Korózs, Tóth B , Fegyőr, Cseh K, Donát, Bősz stb arcokat meg főleg amit képviselnek. Jó lenne értelmes, normális értékrendet valló emberi arcokat látni. (Pl: Schiffer András)
zakar zoltán béla
2021. július 21. 16:54
00 nini 00 nini00 nini
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!