Orbán most a tűzzel játszik

2021. július 16. 17:19

Az uniós országok diplomáciai képviseletei is naponta jelentik, hogy Magyarországon melyik politikus éppen mit mondott.

2021. július 16. 17:19
Balázs Péter
Hírklikk

Az Európai Bizottság előzőleg közleményben tartotta szükségesnek megcáfolni magyar kormányzati szereplők állításait, miszerint ők LMBTQ-aktivistákat és szervezeteket akarnának beengedni az óvodákba és az iskolákba. Gyakran adnak ki Brüsszelben ilyen közleményeket?

 Az sem gyakori, hogy egy kormány ilyen szemérmetlenül ferdíti el a valóságot. Ami most történik, az a mellébeszélés és a csúsztatás iskolapéldája. A törvényben és a hivatalos magyar kommunikációban a pedofíliát összekapcsolják a szexuális mássággal. A kormány pedig mindenütt azzal érvel, hogy Brüsszel azt követeli, engedjék be az LMBTQ-embereket az óvodákba és iskolákba, mert így érvényesülhet a felvilágosítás. Ez égbekiáltó meghamisítása a valóságnak. Ezt senki nem követeli. De nem ez az első eset, amikor Orbán Viktort arra figyelmeztetik, hogy hazatérve Budapestre, ne mást állítson, mint előzőleg Brüsszelben. Legutóbb éppen a német szociáldemokrata politikus, Martin Schulz – az Európai Parlament akkori elnöke – beszélt erről.

Miért gondolják azt a hatalom képviselői, hogy ezek az ellentmondások nem szúrnak szemet a mai világban, amikor a hírek rekordsebességgel terjednek?

 A média valóban így dolgozik, ez átszövi mindennapjainkat. De emellett az uniós országok diplomáciai képviseletei is naponta jelentik, hogy Magyarországon melyik politikus éppen mit mondott.

És ettől nyilván nem független, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított a magyar kormány ellen.

Ez sem meglepő. Ursula von der Leyen, a bizottság elnöke már három hete bejelentette, ha életbe lép a módosításokkal eltorzított pedofil-törvény, akkor utána ez következik. Hiszen mielőtt Orbán Viktor elment Brüsszelbe, a félévzáró csúcsra, már átnyomta a parlamentjén a jogszabályt és alá is íratta az államfőjével. Az Európai Bizottság ezekre a fejleményekre reagált.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2021. július 17. 20:59
"a bizottság elnöke már három hete bejelentette, ha életbe lép a módosításokkal eltorzított pedofil-törvény, akkor utána ez következik" Tehát a módosítások a bajuk. Ezzel le is lepleződtek a hazugok, mert a módosítások amik nem engedik az LMBTQ propagandát az óvodákba, iskolákba. Szóval világos hogy oda nyomulnának, az a szándékuk.
Bájron
2021. július 17. 19:23
Ö egy mocsok!
Pipas 3
2021. július 17. 19:02
P....nyaló kommunista!.... ez a hitvány nyomorult hazaáruló senkiház osztja az észt?
SpussOO
2021. július 17. 15:12
Azért érdekelne, hogy B.P olvasta egyáltalán ezt a tőrvényt,ha igen, akkor értelmezési problémája lehet, de hát ez követelmény volt a szoci külügyminisztereknél. Csak megjegyezni kívánnám, hogy a Pedofiliánál a fiukkal történő fajtalankodás a Homo-szexualitás legrohadtabb formája, a törvénybe való szereplése már emiatt is jogos és kötelező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!