Nem várt helyekről éri a kisgyermekeket az LMBTQ-propaganda

2021. július 01. 19:14

Visszafordíthatatlan kárt is okozhatnak az érzékenyítést képviselő szakemberek tanácsai.

2021. július 01. 19:14
Kárpáti András, Udvardi-Lakos Luca
Magyar Nemzet

„LMBTQ-s érzékenyítés, ami a különböző lobbicsoportok közreműködésével egyre több helyen az iskolai tananyagba is beépült. A tudomány világában is számos támogatója van szivárványos eszméknek, s egyre-másra születnek az olyan, rendkívül megosztó elméletek, amelyek természetes dolognak tüntetik fel például azt, ha egy kisgyerek transzneműnek gondolja magát, és a szülők ezt kérdés nélkül elfogadva már a nemátalakításra készülnek. 

Ahogy a nemzetközi balliberális érdekcsoportokon belül az olyan szélsőséges irányzatok és mozgalmak erősödtek meg, mint az egyesek által terrorszervezetnek tartott rasszista Black Lives Matters vagy a radikális Antifa, a baloldal egyik központi programját képező melegjogi kérdések közül is egyre inkább az extremitások kerülnek előtérbe.

A különböző kampányokkal az LMBTQ-s szubkultúra egyre szélsőségesebb vonulatait igyekeznek elfogadtatni a többségi társadalommal, a gyermekek érzékenyítését is minél fiatalabb korban igyekeznek elkezdeni, s ebben sokszor a vállalati világ és a (baloldali) kultúrpolitika is készséges partner. Például a Welcomingchools.org nevű oktatási portál azt szorgalmazza, hogy a tanárok az általános iskolás gyermekeknek részletekbe menően magyarázzák el az LMBTQ-szubkultúra különböző kifejezéseit, meghatározásait.

Egyebek mellett olyan terminusok oktatását javasolják, mint a ciszgender, a gender expanzív, a nem-bináris, az interszex, a pánszexuális, valamint a transzgender. Mindemellett a személyzeti kérdésekben a Soros-hálózathoz kapcsolódó szervezet arra is bátorítja a pedagógusokat, hogy a világosság kedvéért konkrét példákat is említsenek a különböző kifejezések mellé.

A portál pedagógusoknak készített iránymutatói között még olyan, a gendertémához semmilyen módon nem kapcsolódó tantárgyaknál is tesznek LMBTQ-vonatkozású érzékenyítő javaslatokat, mint a matematika. Felvetésük szerint a tanároknak arra is törekedniük kell, hogy a szöveges feladatokban is megjelenjenek a szivárványcsaládok. Példaként említenek egy feladatot, amely úgy teszi fel a kérdést: »Joshua az anyukáival elment almát szedni. Míg Joshua 27 almát szedett, a két anyukája 42-t. Hány almát szedtek összesen?«

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. július 02. 11:28
Hát bizony, arra megy ki a játék, hogy az emberi társadalom elveszítse a normális természetes létformáját és egy dehumanizált sötét multi massza váljon belőle, amin aztán korlátlan uralmat lehet gyakorolni.
Rasdi
2021. július 02. 11:04
76 éves vagyok, és az átlagosnál műveltebbnek tartom magam, de ezeket a "terminusokat" (pl. ciszgender vagy pángender) én sem értem. És nagyon jól megvagyok ezek ismerete nélkül is.
Rugo
2021. július 02. 10:08
'LMBTQ-s szubkultúra egyre szélsőségesebb vonulatait igyekeznek elfogadtatni.....s ebben sokszor a vállalati világ és a (baloldali) kultúrpolitika is készséges partner' --- Óriási, megoldhatatlannak tűnő konfliktus, hogy a multinacionális cégek gyakorlatilag mind LMBTQ propagandát nyomnak
nyugatiszél
2021. július 02. 07:23
Kitűnő cikk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!