Nagyon próbálkozik a „nemlétező” Soros-hálózat

2021. július 19. 08:56

Már egyenesen azt sugallják, hogy Orbán Viktor személyesen hallgatja le izraeli kémszoftverrel az ellenzéki újságírókat és politikusokat.

2021. július 19. 08:56
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Nagyon próbálkozik a »nemlétező« Soros-hálózat: már egyenesen azt sugalják, hogy Orbán Viktor személyesen hallgatja le izraeli kémszoftverrel az ellenzéki újságírókat és politikusokat.

A hálózat jól összehangoltan működik: a The Guardian vasárnap délután 5-kor megírja a »nagy sztorit«, alig telik el egy óra és a Telex-444-médiabirodalom (a képen látható Panyi Szabolcs vezetésével, aki a hírek szerint kitűnő CIA-s kapcsolatokkal rendelkezik) már szintén publikálja az előre megírt lejáratócikkeket a témában. A Soros-féle 444-en eddig már 6 (sic!) cikk jelent meg a témában, de az ellenzék sem pihen, már a nemzetbiztonsági bizottság összehívását követeli. És még csak reggel 9 óra lesz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kitalátor
2021. július 20. 10:09
Érdekes! Nem vagyok kocka, de azt beleverték a fejembe, hogy extrém (pl. gyermek-) pornót, (nemhogy videót, de még képet sem) nem szabad megnyitni olyan gépen, ami fontos, amivel vásárolunk, bankolunk, titkos céges adatokat kezelünk, mert azzal nagy esélye van annak, hogy kémprogramot telepítünk a gépünkre. Egyébként a "lehallgatott" közszereplők listája érdekes mintázatot mutat. Ha a Fidesz állna mögötte, biztosan rajta lenne Demokratikus Klára, a Haza Böszméje, Jákob rabbi, és több dekonspirálódott ügynök-provokátor országgyűlési és eu-képviselő és több liberált szürke eminenciás és oligarcha is. Nekem úgy tűnik, hogy inkább Magyarország, a magyar nemzeti kormány ellenségei vizsgálják a saját "megbízható embereik" megbízhatóságát ezzel a Pegazussal...
Belakiss
2021. július 19. 18:55
Danika, gáz vagy.
Frakk a macskák réme
2021. július 19. 17:31
2010-ben is az okozta a bukásukat, hogy a szolgálatokat politikai irányítás alá akarták helyezni, meg olyasmire kényszerítették őket, amit nem akartak elvégezni. De ez még ezeken is túltesz. Most buktak meg.
kaltran
2021. július 19. 16:29
Gyerekek! Még csak 2021 júliusa van. Mi lesz itt 2022 áprilisáig? ELLENTÁMADÁST! AZONNAL! TAKARODJANAK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!