Micsoda furcsa egy országban élünk!

2021. július 12. 10:56

Brutális árok gazdag és szegény között. Hetero és homoszexuális között.

2021. július 12. 10:56
Nagy Alekosz
Facebook

„A lelkibetegek országa ez. Itt nem egység van, sem összetartás, összetartozás, hanem megosztottság. De az nagyon. Brutális árok gazdag és szegény között. Hetero és homoszexuális között.

Ezek a dolgok réggebben is megvoltak, csak éppen nem akarták kinyírni egymást. Ma, kiakarják. Itt már a nő ellensége a férfi, és a férfié a nő. A szerepek pedig paradox módon fölcserélődtek.

Aztmondják, menj templomba. Dehát kong az ürességtől mind! Aztmondják, nősülj meg. Adjál hozzá nőt. Karrierista vagy profi mind! Soha ennyi divatszingli nem volt még! Az ország szégyene ez.

Mindeközben a vágykínáló oldalak fénykorukat élik. De minek ide weboldal? Elég csak kimenni a Deák térre bármely este! Keresztény fiatalok mutatnak konzervatív példát ismerkedésből. Ár: 1 ü. bor.

Amikor mondják, hogy a magyarnők a legszebbek, akkor azt úgy értik, a legkönnyebben kaphatóak. Először pornósztár vagy hírhedt, majd Tv sztár, műsorvezető, végül konzervatív családanya.

Sajtószabadságból is az élen állunk! Két lejáratás között, egy kommentelőért kiszáll a TEK. Viszik azt. A Bankrablóból filmsztár lesz, a főrendőrt pedig kiadják. Kiss Ernő, dandártábornok.

Na mindegy, mindenesetre ezt, én most megiszom.
Üdv.! Nagy Alekosz, nem balliberális virológus.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2021. július 13. 03:42
Ja. Meg a normális és az Alekosz szintű média által gyártott idióta között.
Jose
2021. július 12. 19:20
"egy kommentelőért kiszáll a TEK". Pontosítás: egy rémhírterjesztőért kiszáll a TEK. Ezeknek ennyi eszük van, a csúsztatás nekik poén.
Pista6
2021. július 12. 18:33
Mi van alekosz? Rtl klub kezedbe nyomta a szivárványos zászlót? Vagy talán máshová?
MayorAnna
2021. július 12. 16:21
(Az egyszeri műegyetemi tanár szrt: "Aki öt szóval mondja el, amit hárommal is ellehetne - az egyéb aljasságra is képes.") hüje!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!