Mi lenne, ha a sok gyűlölködés helyett egymás segítése kapcsolna minket össze

2021. július 26. 18:07

Legyen az oktatás mindenki számára ugyanolyan szinten elérhető.

2021. július 26. 18:07
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Sellye volt ezen a héten az első állomás az országjárásomon. Tudjátok, ez az egyik település, ahol néhány hete borzalmas pusztítást végzett a vihar. Rengeteg háznál tart még a károk elhárítása. Miközben láttam az elgyötört arcokat, arra gondoltam, mi lenne, ha a sok gyűlölködés helyett egymás segítése kapcsolna minket össze.

Hogy aki bajban van, annak segítsünk, aki beteg, az meggyógyuljon, hogy legyen az oktatás mindenki számára ugyanolyan szinten elérhető és még sorolhatnám. Azért járom ezeket a kis településeket, hogy elmondjam, én egy ilyen országban hiszek és ha rajtam múlik, Magyarország ilyen ország lesz.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Weltumsegler Jonatán
2021. július 27. 15:12
Klára pontosan tudja, hogy Utópia napfényes országa soha nem létezhet, mégis nap mint nap megpróbálja letenni az alapkövét...
Kétes
2021. július 27. 14:14
Még mit nem! Nem segítünk! Kellene egy másik szemlőhegyi villa? Vagy még egy ALTUS? Nem! Adjátok vissza a lopott holmit, ha már a tönkre tett múltunkat nem tudjátok!
Bokros Birka
2021. július 27. 11:49
Klein Tóni unokája kapcsolódjon veled össze a hortobágyi vezércsődör, hátulról a korpásba!
Karbantartó9
2021. július 27. 11:05
FOGD FÖL VÉGRE TE AGYHALOTT KUTYA! GYURCSÁNNYAL ÉS CSALÁDJÁVAL NINCS ÉS SOHA NEM IS LESZ BÉKE!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!