Miniszterelnök Úr, kérem, eszébe ne jusson betiltani a Pride-ot!

2021. július 27. 14:52

Ki ne nyiffantsuk az aranytojást tojó tyúkokat!

2021. július 27. 14:52
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Kontra

„Az ellenzék és csatolt médiája igyekszik elhitetni velünk, hogy még véletlenül sem a gyermekvédelmi törvény miatt lendült támadásba – az amúgy minden létező válságnál John Travoltaként a fejét kapkodó – Brüsszel, hanem mert korrupt a Orbán. 

A korrupciós vád bevett termék a 70-es évek óta, most próbálják leváltani a »megfigyelési botrányra«, megy is a nagy erőlködés, de csak nem jön össze. 

Aztán jön Brüsszel, és kiteszi a cuccost az asztalra. Mármint a feljelentő dokumentumban jelzik, hogy de, az LMBTQI stb. ügy miatt akarjuk cseszegetni Magyarországot. 

Hiába minden egyes leütés, minden izzadságcsepp ezen a felperzselt bolygó forró nyarán, Brüsszel elrontotta a játékot. És ha már itt tartunk. Hallom ezeket a jobbos szirénhangokat, akik azt dúdolják, hogy be kell tiltani a Pride-ot. 

Kérem, Miniszterelnök Úr, eszébe ne jusson! Ne hallgasson ezekre a hangokra!

Én azt szeretném, ha a Pride minél szabadabban (kordonok nélkül!) működhetne, soha nem érné egyik résztvevőjét sem atrocitás (talán azt a sörösüveg-ügyet valahogy túléli az áldozat, nagyon szorítok érte minden percben), és ha a radijobbos buzizók jó távol lennének tőlük. Ahogy most is. 

Nekünk ugyanis a Pride aranyat ér. Kevés olyan eseményt tudnék még mondani, ami ennyire egyesít mindenkit önmagával szemben.”

Nyitókép: Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. július 28. 21:58
https://www.origo.hu/kultura/20210727-szirtes-tamas-tagad-madach-szinhaz-bemutatja-az-lmbtq-musicalt.html
Pelso j.
2021. július 28. 06:21
Nem azt mondták, Gábor. Hanem hogy pl Az EP brüsszeli ülésén elfogadott állásfoglalásában teljes hozzáférést kért a helyreállítási alap igénybevételére vonatkozó nemzeti tervekhez, a tagországok vonatkozó lépéseivel kapcsolatos összes információt meg kívánja kapni. Ez ugye azért, hogy az ország, az emberek javára jusson a pénz, ne a tefélék élősködésére.
az ember
2021. július 27. 21:56
A prájd egyheterofób gyűlöletcunami, erre kell rámutatni folyamatosan.
Manna Machine
2021. július 27. 21:46
Érik a kétharmad , bazdki ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!