Maszkabál

2021. július 03. 09:47

Ha a kedves választó nem szereti a maszkot, akkor nem is kell hordania.

2021. július 03. 09:47
N. Kósa Judit
Népszava

„Azt gondolom, valójában fogalmunk sincs a járvány eddigi méreteiről. A kontaktkutatás még tavaly ősszel, a második hullám elején összeomlott, a harmadikban már a tesztelést is csak tessék-lássék módon végezték. Mindnyájan ismerünk olyanokat, akiket egyszerűen lerázott magáról a rendszer - ha nem érezik a szagokat, mi más bajuk lehetne, ugye. Akinek szerencséje volt, odahaza meggyógyult. Akinek nem volt, az bekerült a végletekig kizsigerelt, fekete-afrikai szinten túlterhelt kórházakba.

A kormány mindeközben egy dolgot végzett profi módon: a ködösítést. Az adatokat elhallgatta, az áldozatokat letagadta, mindent megtett, hogy az emberek hamis biztonságérzetbe ringassák magukat. Mert ha nem tudják, mi történik, akkor nem is fogják őket okolni a veszteségekért. És innen egyenes út vezetett az oltásszámok festisizáláshoz – még akkor is, ha a védettség korántsem garantált -, végül a maszk letételéhez. Ha a kedves választó nem szereti a maszkot, akkor nem is kell hordania.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matekandi
2021. július 04. 11:14
Népszava. Belterjes magyargyűlölő bagázs.
Bájron
2021. július 04. 10:49
Te meg menj szopd a fönököd faszát!
Zsolt75
2021. július 04. 09:58
Letagadták az áldozatokat? Elárulnád, hol vannak a jelöletlen tömegsírok? Senkit nem hiányolnak közülük a rokonai? Nyilvánvaló, hogy a hazug elvtársnő azt szeretné, ha a választásokig maszkot kellene hordani, és korlátozások között élni. Ezért igyekeznek a mai napig az oltakozás ellen hangolni.
crydog
2021. július 04. 08:23
Kósa: ..ha nekem szar az élet, másnak se legyen jobb.. Nyomorult koszlott népszabó proli tempó. Mit lehet ezektől elvárni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!