Márki-Zay utcafórumán erőszakkal nevelik a polgárokat az európai értékek betartására

2021. július 28. 10:29

Csak néhány millió pofonnak kell elcsattania, és a fél-ázsiai Magyarország felzárkózik Európához.

2021. július 28. 10:29
Szalma György
Kontra

„Mit jelent igazi konzervatívnak, európai értelemben vett jobboldalinak lenni? Hogy lehet ma hitelesen képviselni a kereszténydemokrácia néppárti irányzatát Magyarországon? A kérdés megválaszolásához a legkönnyebben úgy jutunk el, ha az autentikus forrás, teszem azt egy igazi polgári-jobboldali politikai eseményt keresünk fel válaszok után kutatva. Márki-Zay Péter néhány napja lezajlott szegedi utcafóruma remek alkalmat biztosított a szemléltetésre: Márki pártjának egyik verőembere az európai értékeket maximálisan szem előtt tartva, a szólás és lelkiismereti szabadság szellemében egyszerűen ellökte az egyik résztvevőt, amikor az kényelmetlen kérdéseket tett fel MZ. Péternek, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőjének.

Az erőszakos fellépés láthatóan egy cseppet sem zavarta meg Márki-Zayt, ami nem meglepő annak tudatában, hogy saját bevallása szerint is nagy barátja a testi fenyítésnek. Különösen, ha gyermeknevelésről van szó. Ami pedig Márki-Zay Péternek a családi viszonyok rendezésében bevált, annak működnie kell társadalmi szinten is. Péter és barátai ezért iszonyúan elvernek, ha kényelmetlen kérdéseket teszel fel. Így már kicsit mindannyian a Márki-Zay család tagjainak érezhetjük magunkat.

Persze azt senki nem várhatja el, hogy az igazi konzervatív miniszterelnök-jelölt mindenkit személyesen pofozzon fel, hét gyermek édesapjaként nincs ideje minden választópolgárra külön. Esetleg egy-egy érdekes formájú arcot elvállal, amilyeneket praxisa alatt még nem volt módja pofozni. Az egyszerű honpolgároknak be kell érniük Zsoltival, a cowboy kalapos majomemberrel, aki főtevékenységben bántalmazza azokat, akik nem értenek egyet Márki-Zay lapos és érdektelen beszédével. A verést érdemlők halmaza így igen kiszélesedik, a választásokig azonban még rengeteg idő van, 2022 áprilisáig Márki pártjának az emberei még minden magyarországi településen összeverhetnek valakit. Sosem gondoltam volna, hogy némi erőszakkal, pofonokkal és hasba rúgással érjük utol Európát és csatlakozunk a civilizált nemzetek táborához.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2021. július 28. 17:12
Márky Zayt sokan Habsburg ivadéknak tartják. Nem is csodálom, erősen hasonlít némely múltbeli Habsburgra. No nem a jobbak közül, mint mondjuk József nádor, hanem a gőgösebb fajtából. Amelyik többet képzel magáról, mint amennyit szellemi képességei indokoltak tennének. Minden esetre a testi fenyítést nagyon fontosnak tartja, és végrehajtására alkalmas szolgával rendelkezik is.
Samael
2021. július 28. 16:41
Egyébként Márki-Zay odament hozzá beszélni vele. Persze mivel csak egy fizetett provokátor volt, eltávolították.
Samael
2021. július 28. 16:40
Toszért kell odamenni provokálni
Pusikas
2021. július 28. 15:19
Szerencséje volt ennek a pacáknak hogy nem én voltam vele szemben. Egy darabig nem tudná kimondani h kyokushinkai !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!