Kínos, amikor a Fidesz megpróbálja „megszólítani a fiatalokat”

2021. július 07. 14:14

Fiatalosnak állítanák be az öreg kommunista mentalitású Orbán Viktort.

2021. július 07. 14:14
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Nem sok kínosabb dolog van annál, mint amikor a Fidesz megpróbálja »megszólítani a fiatalokat«. Most talán ezt is sikerült új szintre emelni: a legújabb, teljesen felesleges és hazug propagandakonzultációt a képen látható módon próbálják reklámozni. Pedig erős a »fiatalokatmegszólító« pénzégetések mezőnye: a szekunder szégyenérzet szinonimájaként működő Pesti TV-től Rácz Zsófia emojis fiatalkodásáig sokmindennel próbálkoztak már, hogy fiatalosnak és modernnek állítsák be az öreg kommunista mentalitású Fideszt és Orbán Viktort.

Azon már fenn sem tudunk akadni, hogy ilyen módszerrel próbálják népszerűsíteni Európa egyik legundorítóbb törvényét, a homofób-törvényt, mert hát mi lehet fontosabb egy világjárvány – remélhetőleg – utolsó szakaszában, mint megint gyűlöletet kelteni, és megint magyart fordítani magyar ellen. Teszik ezt ráadásul úgy, hogy nemrég még ők próbálták eltussolni Kaleta Gábor pedofilügyeit. Ja, és a letelepedési kötvényekkel bizonyítottan terroristákat és nemzetközi bűnözőket Magyarországra hozó Fidesz képes megint a migránsozással előjönni. De legalább most vannak hozzá emojik is. Minden pénzünket megéri.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyferenc
2021. július 08. 08:55
Fegy-Őr, te olyan hülye vagy, hogy ha ló lennél, tolnád a szekeret !
Jason Bourne
2021. július 08. 08:34
"Európa egyik legundorítóbb törvényét, a homofób-törvényt" Látod, ilyen gusztustalan féreg vagy, hogy a gyermekvédelmi tv, neked homofób tv.
ujujuj
2021. július 08. 07:37
Ennél már csak az kínosabb, amikor ti próbáljátok a fiatalágot megszólítani. Amikor azt hirdettek, hogy művelt és céltudatos fiatalságnak lesz alternatíva, és kiderül, hogy az az alternatíva egy felkészületlen tudatlan tuskó miniszterelnök-jelölt-jelölt. És arról is lehet utána beszélgetni, hogy a harmincasokat meg tudjátok-e akárhogy szólítani. Egyelőre csak a prolikat próbáltátok megszólítani a felcsúti perrel. Ennyire telik nektek az eszetekből.
silenceCZ
2021. július 08. 07:33
fegyőr egy kis hülye. Egyáltalán miért szemléznek valakit, aki nem tudja mi a különbség a napelem és az atomerőmű között? Ehhez a negyedosztályú szamuelyhez képest Peti bohóc egy intellektuális fárosz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!