Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kéri László a pedofilellenes törvényről: Orbánék azt gondolják, hogy ennyire buta a magyar nép

2021. július 04. 15:38

A politológus a Klubrádió műsorában arról beszélt, hogy úgy véli: a kormánypártban megrémültek a nemzetközi felháborodáson.

2021. július 04. 15:38
null

Kéri László a Klub Rádió Megbeszéljük... c. műsorának volt a volt a vendége. A politológus többek között a Fudan Egyetem budapesti kampuszáról, illetve a pedofilellenes gyermekvédelmi törvényről beszélt.

 A „Fudan-üggyel” kapcsolatban Kéri elmondta, hogy az véleménye szerint a Fidesz-szavazók többségének sem tetszik. Szerinte a kormánypárt többek között ezért született meg a „pedofiltörvényt”. Emellett azzal érvelt, hogy a homofób indulatok felszításával próbál a Fidesz szavazókat szerezni.

Kéri beszélt az említett jogszabályra érkező reakciókról is. Mint mondta, annak „nemzetközi hatása rohadt nagy lett”, amivel véleménye szerint nem számoltak a Fideszben. Elmondta azt is, hogy szerinte ugyan valószínűleg „megrémültek” a nemzetközi közösség felháborodásán, de ezen belföldön tudnak majd „hasznot húzni”. Ezt azzal igyekszik bizonyítani, hogy felhozza: előadhatták, hogy „a magyar kurucos mentalitás egy szál karddal is szembeszáll a nyugati homoszexuális falanxszal”. Szerinte pontosan ezért is került bele kérdés a pedofiltörvényről az új nemzeti konzultációba is.

A politológus zárásképpen elmondta, hogy úgy látja: Orbán és a mögötte lévő „kampány-nagyüzem”

Kép forrása: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2021. július 05. 14:49
Ha van rossz arcú ember, kériék kiérdemlik ezt a jelzőt. Undor minden megnyilatkozásuk. Rossz látnokok, szakembernek egyenesen szarok.
bpe
2021. július 05. 14:39
egen, pedig folyamatosan kéri a rivalda fényét lászló, h aztán a zugrádióban egy pici, csonka gyertyát meggyújtsanak neki.. :3 ..az ész örökké lobogó fáklyája, aaaz!! :D
zakar zoltán béla
2021. július 05. 13:23
butabutabutabutabutabuta..............
Trinitysum
2021. július 05. 12:47
A magyar nép annyira buta, hogy nem érti, hogy lehetnek a balliberálisok annyira buták, hogy nem értik... Szerintem a magyar nép nagyon is okos, és főleg gyakorlatias. Még nem fertőzte meg a virtuális világ, ami sajnos egyre kevésbé mondható el a fiatalokról. A virtuális világ az, ami azt sugallja, hogy bármi lehetsz, amit kigondolsz, férfiből nő (vagy fordítva), koldusból milliomos, Ken baba, Barbi baba. És azt az egy-két esetet, akinek sikerült és (talán) boldogabb lett ezáltal, úgy mutogatják, mintha mindenkinek elő lenne írva a siker, és az lenne a boldogság forrása, hogy megvalósítja amit a médián keresztül sugalmaznak számára. Sok pszichológus is támogatja az LMBTQ-t és a genderlobbit. Pedig tudományosan széleskörűen bizonyított, hogy a gyermek 14 éves koráig a környezetében látott viselkedési mintákat követi, és ha nem kap megfelelő útmutatást, akkor bele ragadhat egy helytelen viselkedésmintába. Ezért sokkal nagyobb az esély, hogy az érzékenyített gyermekek kipróbálják a homo viselkedésmintát, és beleragadnak. A férfi homoszexualitás jelentősen különbözik a nőitől. A női mögött mindig férfitól elszenvedett abúzus áll (meglehet tudat alatt marad). A férfi homoszexualitás viszont olyan, mint a drogfüggés. Aki kipróbálta, és jó volt neki, az nem tud róla lemondani, mert olyan élményt él meg, amit nővel soha. Ennek az idegrendszeri szabályozásban keresendőek az okai. Amit részletesen fel lehetne tárni, ha nem blokkolnák az ezzel kapcsolatos vizsgálatokat és publikációkat. Attól, hogy valami "jó", még sem nem egészséges, sem nem szolgálja a személyiség kiteljesedését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!