Karácsonynak nem kellettek az új és korszerű CAF villamosok kedvező áron

2021. július 09. 21:46

Inkább bevásárolt a szeméttelepen.

2021. július 09. 21:46
Patkó Endre
Kontra

„Az ellenzékiek mindig azt kérdezik, hogy nem unjuk-e már, hogy a Főpolgármestert egyfolytában az „alkalmatlan” jelzővel illetjük. Nos, de, kurvára unjuk! De mit csináljunk, ha egyszer

A L K A L M A T L A N

és ezt nap, mint nap be is bizonyítja. Karácsony „szakértői” irányítását eddig koncepció nélkül felfestett biciklisávok, dugók, elhúzódó Lánchíd-felújítási tender, elrontott buszpályázat, rovarhotelek, méhlegelőnek csúfolt gaztenger és egésznapos Facebook-pörgetés jellemzi. Erre jött most rá a 30 éves kiszuperált frankfurti villamosok beszerzése.

Azonban, mint később kiderült, a szerelvények klíma nélkül érkeznének, hiszen leselejtezésüknek egyik oka az, hogy még utólag sem klimatizálhatók. A tetőszerkezet ugyanis nem bírja el a marcona, másfél tonnás hűtő-fűtő rendszert. A BKV mellett természetesen a fővárosi vezetés privát hírharsonája, a Telex is igyekezett az újonnan érkező híreket cáfolni. Hiába a korábbi üzemeltető állásfoglalása, a közlekedési vállalat szerint majd ők megoldják. Hihető! Nyilván valami mekkelek-szerű tákolmány lesz a vége, ahogy azt már megszokhattuk tőlük.

Kár, hogy ez az egész ügy a korábbi új, korszerű, klimatizált CAF villamosok május 18-án lejárt opciójának és annak elbalfaszkodásából indult. Azért ezt elég nehéz lesz megint másra kenni.

Demszky 2.0.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Báthory Ödönke
2021. július 10. 21:15
Nem lennék meglepve, ha a választások előtt "névtelen" adomány érkezne a számlájára...Talán éppen Frankfurtból...
nyugalom
2021. július 10. 17:27
Moslek, szemét!
nempolitizálok
2021. július 10. 13:35
Karácsony a fémgyűjtők elől elhappolta a nagy bulit. Itt valakik hatalmasat nyúlnak.
nemecsekerno_007
2021. július 10. 12:46
Én nem értem, hogy ezek a ballibek miért akarnak mindenáron Fidesz 3/4-et?!?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!